Doğum günü sürprizi Çapa’yı duygulandırdı

Yeni yılı İstanbul’da karşılayan, bayram tatilini ise Uludağ’da geçiren İzzet Çapa, 3 Ocak’ta da doğum gününü kutladı.

Dostları, doğum günü kutlamalarını pek sevmeyen Çapa’ya bir sürpriz yaparak, doğum günü sabahı hep birlikte Uludağ’a gittiler. Çapa’nın kaldığı otelin önünde toplanarak hep bir ağızdan doğum günü şarkısı söyleyen grubun bu sürprizi, İzzet Çapa’yı duygulandırdı.

15 günlüğüne geldi bir türlü dönemedi

Ayşe San, müteahhit Hasan Erdem ile evlenmiş, bu evlilikten üçüz çocuk sahibi olmuş ve çift daha sonra da Miami’ye yerleşmişti. Bir operasyon sonrası gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından Amerika’ya giden Hasan Erdem, o zamandan beri Türkiye’ye giriş yapmadı. Ayşe Erdem’e gelince; o eşinin aksine geçen yaz başında sadece 15 günlüğüne geldiği Türkiye’den bir türlü kopamıyor! Hasan Erdem’in kızı Öykü’nün düğünü için gelen ve bir daha geri dönmeyen Ayşe Hanım, Kurban Bayramı’nı da ailesi ve dostlarıyla burada geçirdi. Geçtiğimiz hafta, Miami’den komşusu olan Şebnem Dinçgör Dereli ile buluşup Akmerkez’de alışveriş yaparken de objektife takıldı.

Sapanca’da keyifli saatler

Geçtiğimiz hafta sonu Sapanca’daki Richmond Nua Wellness Spa’daydım. Aynı günlerde Serra Merzeci’nin Murat Dural’dan olan kızı Melis Dural da oradaydı. Otele arkadaş grubuyla gelmiş, yılbaşı ve bayram ziyareti yorgunluğunu üzerinden atmaya çalışıyordu. Bali masajı yaptıran, sauna ve buhar odalarında ter atan Melis Hanım, stres ve toksinlerinden arınmış olarak İstanbul’a döndü.

Fırsat bu fırsat

Karadenizli müteahhit Ali Öztürk, 10 yıl önce Esin Moralıoğlu’nun kardeşi Funda Moralıoğlu ile evlenmiş, çiftin bu evlilikten iki de kızları olmuştu. Türki Cumhuriyetler’de inşaat işleri yapan, yılın büyük bölümünü yurt dışında geçiren Ali Bey, bayram tatilini fırsat bildi, eşi ve kızları Elif ile Diana’yı da alarak Uludağ’a gitti.

Açılışı kutlayacaklar

Evren İçli ile sevgilisi Koray Aksu, sonunda iş dünyasında da ortak oldu ve Nişantaşı’nda The Play Barn adlı bir anaokulu açtı. Çift, mekanın açılışını kutlamak için yarın bir parti verecek. Haftanın 7 günü 09.00-19.00 saatleri arasında açık olan The Play Barn’ın acılış partisi saat 17.00’de başlayacak.

Akmerkez’de eski eşiyle buluştu

Çiğdem Kayalı, önceki gün eski eşi Ercan Akın ile Akmerkez’de buluştu. Yanında Mustafa Denizli’den olan kızı Lal de vardı. Kayalı’nın, Ercan Bey ile iş konuşmak üzere bir araya geldiğini duydum. Doğrudur; çünkü Çiğdem Hanım uzun zamandır, Akın’ın sahibi olduğu Adressİstanbul adlı alışveriş merkezinin halkla ilişkilerini yapıyor.

Devriye işkadını oldu

Bugüne kadar "Devriye", "Ağzı Olan Tartışıyor", "Mavi Boncuk", "Ver Elini Anadolu", "Katılsana Yarışsana", "Meraklısına", "Nane Limon" programlarına imza atan Ebru Keser Erda, şu sıralar ise İzmir-İstanbul-Milano üçgeninde mekik dokuyor. Yiyecek sektörüne el atan ve İtalyanlar’ın dünyaca ünlü restoranlar zinciri Pastarito’nun Türkiye’deki ilk şubesini İzmir-Bornova alışveriş merkezinde açan Erda, ikinci şubeyi ise 14 Şubat’ta İstanbul-Suadiye’de açacak. Ebru Hanım’ı tek zorlayan konu ise, bu yoğun tempoda oğlu Batu’yu da ihmal etmemek, ona yeterince zaman ayırmak...

Engellere rağmen

Serdar Bilgili’nin, engelli kişilerin fotoğraflarına yer verdiği sergisi 15-30 Ocak tarihleri arasında Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde açık olacak. Bilgili, bu sergiyle ilgili "Hiçbir çaba bu kadar anlamlı, hiçbir başarı bu kadar özel olmadı. Onlar vücutlarındaki ve yaşamlarındaki ’engellere rağmen’ yüreklerindeki cesareti sergilediler" dedi. Sergi pazartesi hariç her gün gezilebilecek.
Yazarın Tüm Yazıları