Dişlerin dökülmesi ne anlama geliyor

RUMUZ: DİŞLER

Rüyamda avuçlarımı ağzıma tutuyorum ve ağzımdan bütün dişlerim avuçlarıma dökülüyor. Hiç acı çekmiyorum ama ağzımda sadece birkaç sarı diş kalıyor.

YORUM: Rüyanız, yaşadığınız tüm sıkıntılara rağmen, içinizde devam edecek güce sahip olduğunuzu gösteriyor. Gizli sıkıntılarınız varsa, çevrenizde sizi sevdiğine inandığınız kişilerle paylaşmalısınız.

Kocam oğlumun saçlarını üç numara kesti

RUMUZ: GÜLÇİN

Rüyamda oğlumun saçlarının 3 numara kestirilmiş olduğunu ve bunu yapanın kocam olduğunu gördüm. Ancak kesilirken görmedim. Kocam sadece saçın lülelerini düzeltmek istediğini ama eli kaydığı için hepsini kesmek zorunda kaldığını söyledi. Çok üzüldüm, "Bana sormadan nasıl yaparsın" diye bağırdım. Sabah kalktığımda bu rüyayı eşime anlattım. Bana kendisinin de buna benzer bir rüya gördüğünü söyledi.

YORUM: Rüyanız son günlerde çocuğunuzun saçı ile ilgili yaptığınız konuşmalardan ya da aynı konuyla ilgili çevrenizin yaptığı yorumlardan kaynaklanıyor olmalı. Özellikle o gün yatmadan önce bu konudan bahsedildi ise, eşiniz ve siz aynı içerikte bir rüya görmüş olabilirsiniz. Genel yorumuyla, rüyada saç kesmek ise yeni bir düzen arayışıyla ilgilidir.

RÜYA SEMBOLLERİ

RADYO: Rüyada radyo dinlemek kişinin çevresinden aldığı mesajlara dikkat çeker. Sağlıklı bir iletişimi sembolize ettiği gibi, telepatik mesajlar içeriyor da olabilir. Geleneksel yorumunda yakın gelecekte alınacak haberler anlamına gelir.

PASPAS: Rüyada paspas görmek, rüyayı gören kişinin başkalarını ezdiğine ya da başkaları tarafından ezildiğine işaret eder. Kişinin haksızlığa uğrayabileceğine dair bir uyarı olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları