Develi Florya’da

1912 yılından bu yana Antep mutfağının özgün tatlarını sunan Develi, Florya’daki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

Develi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Develi, eşi Sevil Develi, oğulları Nuri ve Ali Develi’nin ev sahipliğinde düzenlenen açılış davetine, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gecede ENBE Orkestrası sahneye çıktı.

Saran’a onur ödülü

Amerika’nın en saygın üniversitelerinden Kentucky Üniversitesi, 1992 yılından bu yana geleneksel olarak verdiği onur ödülüne bu kez eski mezunlarından başarılı işadamı Sadettin Saran’ı layık gördü. Saran, ödülünü Kentucky Üniversitesi Dekanı Thomas W. Lester’ın elinden aldı.

Ailece tatilde

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm, liglerin tatile girmesiyle eşi Elif ve oğlu Keremcan’ı alıp Bodrum’a gitti. Gündoğan’daki Baia Otel’de konaklayan Kerem Gönlüm, önceki gün oğluyla yüzüp güneş ve denizin tadını çıkardı.

Maison Française çiçekler diyarında

Haberin Devamı

Dekorasyon ve tasarım dünyasının lider dergisi Maison Française, yazın gelişini bir çiçek tasarım atölyesi etkinliğiyle kutladı. Eczacıbaşı Gayrimenkul’un yeni projesi Ormanada’nın bahçesinde düzenlenen “Maison Française Flower Atelier”e katılanlar, Marginal Flowers’ın sahibi Zeynel Özmen ve ekibinin yönlendirmeleriyle pembe, eflatun ve mor tonlarındaki mevsim çiçekleriyle birbirinden güzel çalışmalara imza attı.

Müzik&eğlence

Bu yaz dünya çapında partilere imza atacak olan Adam&Eve Hotels, dünyanın en iyi DJ’ine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Son dört yıldır DJ listelerinde birinciliği kimselere kaptırmayan Armin van Buuren, 3 Temmuz’da Adam&Eve Hotels’de olacak.

Deniz Seki ile Disco-Alaturka

Deniz Seki, yoğun istek üzerine bu gece bir kez daha Nahide’de sahne alıyor. 70’lerin alaturka şarkılarını disko ritimleriyle, 90’ların disko müziklerini de alaturkanın eşsiz makamlarıyla seslendirecek olan Seki’ye Nahide’nin şov grubu da eşlik edecek.

Ünlü markalarla bir arada

Deniz Berdan, Penti Mayo için özel bir kreasyona imza atmıştı. Berdan’ın Junk markası altında hazırladığı tasarımlar, şimdi de dünyaca ünlü markaların bir arada bulunduğu Harvey Nichols’da satılmaya başlanmış. Leak isimli 2011 Yaz koleksiyonu, sınırlı sayıda üretilmiş.

Haberin Devamı

Jet-ski sonrası çay keyfi

Eski futbolcu, yeni yorumcu Sergen Yalçın ile işadamı Talip Öztürk, Bodrum-Türkbükü’ndeki “Hakkar” isimli teknede tatil yaparken görüntülenmiş. Her yaz jet-ski üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle dikkat çeken ikili, yine çocuklar gibi eğlendikten sonra beş çayıyla tatilin keyfini çıkarmışlar...

Elton John ile 1. yaş sürprizi

Türkiye’nin ilk fırsat sitelerinden Grupanya, birinci yaş gününü sürprizlerle kutluyor. Elton John’un 5 Temmuz’da İstanbul’da vereceği konsere sponsor olan Grupanya’nın üyeleri, konserin tadını sahneyi en iyi gören yerlerden özel ikramlarla çıkaracak.

Yazarın Tüm Yazıları