Derinlerdeki endişeler

Venüs-Mars kavuşumu Ay tarafından tetiklenecek ve bugün son derece etkileyici aşk maceraları açığa çıkacak.

Derinden etkileyen, iz bırakan duygular açığa çıkabileceği gibi aynı zamanda derinlerde gizli kalmış endişe ve korkular da uyanabilir. İlişkilerin son derece yoğun olacağı bu gün aynı zamanda farklı isteklerin güçlü bir biçimde açığa çıkacağını da söyleyebilirim.

Fikir ayrılıkları çok belirgin olacak

Gökyüzünün konumu astrolojik açıdan son derece ilginç. Yay Burcunda geri giden Merkür ile bir süredir Yay’daki yolculuğunu sürdüren Pluto hafta boyunca kavuşum yapıyorlardı.

Hafta sonu bu kavuşumu Ay da Yay burcuna girerek tetikleyecek ve olayların değişmesine neden olacak büyük bir enerji açığa çıkacak. Bu hafta sonu her zaman olduğundan daha tedbirli ve dikkatli olmak gerekiyor.

Şimdiye kadar inandığınız ve kabul ettiğiniz gerçekler ile ortaya çıkan başka gerçeklerin çatışması sonucunda düşüncelerde radikal değişikliklerin meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu fikir ayrılıkları yüzünden ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları, farklı görüşe sahip gruplar arasında çatışmalar olabileceğini, karışıklıkları ve kazaları işaret ediyor.

Eğitim ve öğrenimle ilgili karar ve kanunlar nedeniyle ortaya çıkabilecek karışıklıklar olabileceği gibi ayrıca yasaların değişmesi için zorlayıcı durumlar açığa çıkabilir. Bunun dışında değiştirilmek istenen yasalarla ilgili karışıklık ve tepkiler de zorlayıcı olabilir.

Bugüne kadar gizli kalmış veya farkına varılmamış durumların açığa çıkması sonucunda çok önemli değişiklikler meydana gelebilir.

Özellikle yabancılarla yapılan işler ve şimdiye kadar oluşturulmuş sistemle ilgili ortaya çıkan sorunlar, sisteminizde değişiklik yapmaya zorlayacak.

Aslında gökyüzünün bu konumu iletişim, çalışma felsefeniz ve düşüncelerinizi değiştirmeye zorluyor.

Yakın çevre, kardeşler, çocuklar ve komşularınızla aranızdaki iletişimler sert ve değiştirici nitelikte olabilir.

Meydana gelen olaylar düşüncelerinizin ve yaşam felsefenizin değişmesine neden olabilir. İsteklerinizi ifade ederken tedbirli davranmalı ve keskin tavırlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.
Yazarın Tüm Yazıları