Cinsel potansiyel yükselecek

Sabahın erken saatlerinde Satürn’ün disipline eden etkileri açığa çıkacak. Hem duyguların, hem de içinizden yükselen kuvvetli arzuların disipline edilmesini sağlayan Satürn aynı zamanda sabır ve tahammül duygularını da besleyecek.

Venüs-Mars kavuşumu henüz çözülmedi. Cinsel potansiyelin yükseleceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda fantezileri, hayalleri ve sanat potansiyelini de uyandırıyor. İlişkiler bugün farklı boyutlara ulaşabilir.

Düşünceler tamamen değişiyor

Yay Burcunda geri giden Merkür ile bir süredir Yay’daki yolculuğunu sürdüren Pluto bu hafta kavuşum yapıyorlar ve olayların değişmesine neden olacak bir enerjinin açığa çıkacağını işaret ediyorlar.

Şimdiye kadar inandığınız ve kabul ettiğiniz gerçekler ile ortaya çıkan başka gerçeklerin çatışması sonucunda düşüncelerde radikal değişikliklerin meydana geleceği bir haftaya giriyoruz.

Eğitim ve öğrenimle ilgili karar ve kanunlar nedeniyle ortaya çıkabilecek karışıklıklar olabileceği gibi ayrıca yasaların değişmesi için zorlayıcı durumlar açığa çıkabilir.

Bugüne kadar gizli kalmış veya farkına varılmamış durumların açığa çıkması sonucunda çok önemli değişiklikler meydana gelebilir. Özellikle yabancılarla yapılan işler ve şimdiye kadar oluşturulmuş sistemle ilgili ortaya çıkan sorunlar, sistemi değiştirmeye zorlayacak. Aslında gökyüzünün bu konumu iletişim ve çalışma felsefenizle ilgili düşüncelerinizi değiştirmeye zorluyor.

Yakın çevre, kardeşler, çocuklar ve komşularınızla aranızdaki iletişimler sert ve değiştirici nitelikte olabilir. Meydana gelen olaylar düşüncelerinizin ve yaşam felsefenizin değişmesine neden olabilir. İsteklerinizi ifade ederken tedbirli davranmalı ve keskin tavırlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar Başta Yay olmak üzere İkizler, Başak ve Balıklar’ın son on günlük devresinde doğanlar. Bu hafta iletişim, iletişim araçları, arkadaşlarınız, komşularınız ve çocuklarla ilgili sorunlar çıkabilir. Düşüncelerinizi derinlerden etkileyecek kişi ve olaylar yüzünden düşünce sisteminiz tamamen değişebilir.

Merkür-Pluto etkileşiminden uyumlu etkilenen burçlar ise, Koç, Aslan, Terazi ve Kova’nın üçüncü on günlük devresinde doğanlar. Uyumlu etki alıyor olsanız bile düşüncelerinizi ve hayata bakış açınızı değiştireceksiniz. Fakat olaylar sizi fazla zorlamadan değiştirecek.
Yazarın Tüm Yazıları