Çift pasaportlu köpekleri var

Kenan Doğulu, “Patron” albümünün stüdyo kayıtları için bir süre Los Angeles’ta kalmıştı.

Doğulu’nun Nail Keçili’nin hediyesi olan Golden Retriever cinsi köpeği, burada doğum yaptı. Ünlü şarkıcı İstanbul’a döndüğünde, yanında üç minik yavru vardı. Köpeklerine Amerikan pasaportu da çıkaran Doğulu, yavrulardan birini abisi Ozan Doğulu’ya, diğerini Nail Keçici’ye verdi, birine de Acar Kent’teki evinde bakmaya başladı. Ozan Doğulu köpeğine ‘Minik’ adını verdi, Kenan Doğulu da büyük ilgi gören yeni albümünün ismi “Patron”u.

Dün teslim etti

Demsa Group, Belek’teki Calista Luxury Resort Otel’de iki Brandroom mağazası açıyor. Mağazaların dekorasyonu, içmimar Fulya Cinisli’ye emanet edilmişti. Bir aydır Antalya’da bulunan Cinisli, dekorasyonunu tamamladığı mağazaları dün teslim etti. Fulya Hanım, Antalya’ya tatil değil tamamen iş amaçlı geldiğini, daha önce de buradaki Migros Alışveriş Merkezi’nde yine Demsa’nın bir mağazasının dekorasyonunu yaptığını da belirtti.

Yarın evleniyor

Aytül-Mehmet Çelet çiftinin oğlu Barış Çelet, yarın evleniyor. Çelet, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilecek düğün töreninde Ayla-Sabri Yücel çiftinin kızı Bahar ile hayatını birleştirecek.

Asım Bey de Türkbükü’nde

Borusan Holding’in kurucusu Asım Kocabıyık, Türkbükü’ne indi. Buradaki yazlık evine yerleşen Asım Bey, tatiline beldeyi turlayarak başladı.

Alışveriş zamanı

Önceki gün Nişantaşı’nda Atıl Kutoğlu’na rastladım. Ünlü modacı, Ahu Tuğbay’la birlikte alışverişe çıkmıştı. İkili önce Gucci’ye girdi, Tuğbay buradan birkaç çanta satın aldı. Daha sonra Kutoğlu’nun mağazasına uğradılar. Ahu Hanım bu kez bluzları inceledi, iki tanesini beğenip aldı. Atıl Kutoğlu da Beymen’den iki tişört alarak alışverişini tamamladı.

Club 29’da kutlama

Teşvikiye’deki Oksijen adlı mağazanın sahibi Özlem Özbay, yeni yaşını geçtiğimiz gece Hotel Les Ottomans’ın içindeki Club 29’da kutladı. Özlem Hanım’ın partisine, yakın arkadaşları Ilgın Beyazıt, Nil Bentürk, İskender Paydaş, Özben Yüksel ve Elvan Tığlıoğlu katıldı. Doğum gününü dostlarıyla birlikte kutladığı için çok mutluğu olduğunu söyleyen Özbay, tatile çıkmak için sabırsızlandığını da belirtti.

Ataköy Sirki’nde yaza merhaba

Aylin Kotil’in sahibi olduğu Ataköy Eğitim Merkezi’nin öğrencileri, yaz mevsiminin gelişini Ataköy Sirki’nde kutladı. Öğretmenleri eşliğinde Türkçe ve İngilizce şarkılar söyleyen çocuklar, kimi zaman Vahşi Batı kovboyları kılığına girdi, kimi zaman da bale ve dans gösterileri yaptı. Etkinlik, yeni yapılan çocuk havuzu başında yenilen yemekle sona erdi. Aylin Kotil, yemekte velilere çocuklarını istedikleri zaman diliminde bırakabilecekleri yaz okullarının faaliyetlerini anlattı.

Göcek’te kafe açtı

Uzun yıllar Miami’de yaşayan Aydan Belgü, Türkiye’ye döndü, arkadaşı Nazan Danbaş ile birlikte Göcek’te “Rokka” adlı bir kafe-restoran açtı. Aydan Hanım, Rokka’da harikalar yaratmış! Yola bakan cephe sanat galerisi olarak düzenlenmiş, burada Bedir Rahmi’nin eserleri sergileniyor. Deniz tarafında ise localarda rahatça oturup, zengin mönüdeki farklı lezzetleri tadabiliyorsunuz. Ben mekânın en çok kuru köftesini beğendim. Yolunuz düşerse, baş aşçı Ömer Faruk Ceylan’ın kuru köftesini mutlaka deneyin derim, ben dokuz tane yedim... Bu arada garson Zuhal Çakmaklı müşterilere güler yüzüyle servis yaparken, Aydan Hanım da müşterilerle birebir ilgileniyor.

Serap’ın dileği gerçek oldu

Ciddi hastalıklarla savaşan 3 ile 18 yaş arası çocuklara mutlu anlar yaşatmayı hedefleyen Bir Dilek Tut Vakfı, bir çocuğun daha dileklerini gerçeğe dönüştürdü. Vakıf, en büyük hayali kendisine ait oyuncaklarla oynamak olan altı yaşındaki Serap için Toyiki mağazasıyla anlaştı. Hiçbir şeyden habersiz kardeşi Samet ve annesi Aynur Hanım ile birlikte mağazaya gelen Serap’ı Bir Dilek Tut Vakfı Başkanı Carole Hakko balonlarla karşıladı. Kendisine hediye edilen oyuncakları görünce çok mutlu olan Serap, “Oyuncaklarımı çok beğendim, şimdi oyuncaklarla yemek yapabileceğim. Bir an önce arkadaşlarımla birlikte oynamak istiyorum” dedi. Onun bu sözleri Carole Hakko’yu çok duygulandırdı. Hakko, “Bu gerçekten çok büyük bir duygu, şu anda bunu anlatabilmem mümkün değil. Serap’ı mutlu görmek hepimizi mutlu etti” diye konuştu.

İşler yolunda

Geçtiğimiz günlerde açılan Şişli Holiday Inn Otel’de, Ar Dış Ticaret’in Amerika ve Avrupa’dan ithal ettiği duvar kağıtları ve özel olarak ürettiği halılar kullanıldı. Şule-Özalp Argüder çiftinin sahibi olduğu şirket, projelerine bir yenisini daha ekledi. Ar Dış Ticaret, Türkmenistan’da yakında hizmete girecek olan Delta Hotel’in duvar kağıtlarını Amerika’dan, halılarını ise yerli üreticilerden temin etti.
Yazarın Tüm Yazıları