Cerrahi operasyonlarda başarı var

Bugün Ay, yöneticisi olduğu Yengeç burcunda dolaşıyor ve Mars-Uranüs etkileşimini harekete geçiriyor.

Bilinçaltının uyanacağını ve sıradışı olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu hemen her alanda keşiflerin açığa çıkacağını gösteriyor. Aynı zamanda içsel potansiyeliniz uyanacak ve farklı arzular açığa çıkacak. Hastaneler, cerrahi operasyonlar, spor ve sanatsal faaliyetlerde yaratıcı duygular uyanacak.

Çalışarak yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz

Çeşitli alanlarda kuvvetli öngörüsü olanları duymuşsunuzdur. Ancak, burada sözünü ettiğim kişi çok özel bir yeteneğe sahip. Sadece tek bir konuda tesadüf olamayacak kadar kesin bir isabetle limana gelecek olan gemileri kesin olarak bilen ve asla yanılmayan bir adam.

1870 yılında Bottineau isminde bir adam sivil olarak Fransız Deniz Kuvvetlerinde görev alır. Bu adamın Deniz Kuvvetlerine katılmasının nedeni, günlerce öncesinden limana gelecek olan gemileri tam zamanında haber vermesindeki başarısıdır. Fransız Deniz Kuvvetlerindeki kayıtlara göre Bottineau, dört yıl içinde tam 575 geminin hangi gün limana gireceğini tam olarak günü gününe bildirmiştir.

Nauscopie adını verdiği bu yeteneğe doğuştan sahip olmadığını söyleyen Bottineau, uzun yıllar boyunca disiplinli çalışmalar sonucu elde ettiğini ifade etmektedir.

Bu çalışmalarına 1764 yılında başlayıp bıkmadan usanmadan her gün düzenli bir biçimde uygulamış, disiplinli bir biçimde sahile gidip ufukları gözlemiş, ve bütün bu çalışmalarının sonucunda nihayet hiç yanılmadan gemilerin limana gireceği günü büyük bir isabetle söylemiştir.

Zamanın Denizcilik Baham Maraşal de Castires, şöyle bir teklifte bulunur; ‘Bizim adımıza çalışırsan, 10.000 frank alacak, ayrıca her yıl 1200 frank vereceğiz. Tabii bütün bunları, sırrını satman karşılığında alacaksın.’

İnsan, müthiş bir potansiyele sahip olarak doğuyor fakat ne yazık ki, bunun farkında olmadan yaşıyor. Bu örnek insanın sahip olduğu yeteneklerinin derecesini anlatıyor. Ancak, yeteneğini açığa çıkarması için disiplinli bir çalışmaya ihtiyacı olduğunu, usanmadan büyük bir kararlılıkla yapılacak bir çalışma sonucu isteklerini gerçekleştirebileceğini gösteriyor.

Dikkatinizi sadece belirli bir alana odaklamayı başardığınız zaman zihinsel potansiyeliniz o alanda gelişmeye ve açığa çıkmaya başlar. Fakat zihnimiz çeşitli konular arasında gezinir ve hatta bizim kontrolümüzün dışında büyük bir hızla hareket eder.

İnsanın dikkatini tek bir noktaya odaklaması zordur fakat imkansız değildir. Bunun için samimi ve ciddi bir istek gerekir.

Güçlü bir arzuyla dikkatinizi isteğinize odaklarsanız, bu isteğinizi gerçekleştirebilecek enerjiyi harekete geçirebilirsiniz. Üstelik bu isteğiniz sadece kişisel çıkarlar olmayıp aynı zamanda insanlığın yararına olacaksa, tıpkı Bottineau örneğinde olduğu gibi, o zaman evrenin enerjisi de sizi destekler ve isteğinizi gerçekleştirmeniz, hatta mucize sayılabilecek başarılar elde etmeniz mümkündür.
Yazarın Tüm Yazıları