Büyük eziyet

KAOS, belirsizlik ve umutsuzluk içinde sezonu geçiren ve her geçen gün daha kötüye giden Galatasaray’da eldeki tek koz olan kupa her zamankinden daha fazla önem kazandı. Yapılan sıradan oyuncu transferleri ile sıradanlaşan oyun artık eziyet halini aldı. İyi futbola olan özlem başka şekil ve tepkilerle ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’ı diğer takımlardan ayıracak tek oyuncunun Arda olması herşeyi anlatıyor.
Devre arası genelde oyuncuların fiziki olarak değil de mantalite olarak yenilendikleri bir dönemdir. Hele Galatasaray gibi kabus bir sezon geçiren takım için bu ara Maldiv Adaları’nda cennet gibi bir tatil demektir. Fakat yeni stadın açılış kargaşası, yapılmayan transferler ve protestolar oyuncuların sakin kafa ile hazırlanmasının önündeki en büyük engeldi.
Culio iyi kumaş
Galatasaray’a beraberliğin yetiyor olması Galatasaraylı oyuncuların oyununu rahatlatmamalı. Çünkü sezon başından beri iyi oynamayan ve kötü sonuçlar alan bir takımın devre arasından sonra yenilendiğini ve birşeyleri ispatlamak istediğini göstermesi gerekir.
Galatasaray’da yenilerden Culio istekli ve yararlı oynarken, Kazım için aynı şeyler geçerli değildi. Eskilerden ise Aydın, Serkan ve Hakan’ın daha istekli ve sonuca yönelik oynaması gerekiyor. Özellikle Aydın var olan yeteneklerinin önemli bir bölümünü hala sahaya koyamıyor. Cimbom istediğini aldı ama ilerisi için umut vermedi. Galatasaray’ın eksiklerini yazmıyorum bile. Çünkü o zaman bütün yazıyı buna ayırmak gerekir.
Sıradanlık
- Galatasaray sıradan, çünkü gol atacak forveti yok.
- Sıradan, çünkü gol pası atacak oyuncusu yok.
- Sıradan, çünkü orta sahada takımı ve topu öne taşıyacak oyuncu yok.
- Sıradan, çünkü kalite olarak Antalyaspor’dan çok farkı yok.
- Sıradan, çünkü Arda hala fiziki olarak olması gerek seviyede değil.

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Antalyaspor’da Radeljiç’in defanstaki hamleleri ve takımını ayakta tutmasını.

BEĞENMEDiM

G.Saray’ın “Transfer istiyorum” diye bas bas bağıran oyununu.

DİKKAT

Galatasaray’ın bu haliyle Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanması çok zor.

Yazarın Tüm Yazıları