Büyük buluşmaya davetlisiniz

Başlangıçta birdim. Malumunuz, oğlum Emre Berent’in dünyaya gelişiyle iki olduk, derken üç, beş, yedi, on, elli, yüz, bin ve bugün 70 bin...

Hayaller gerçek olur mu, diye soran herkese cevabım hep koca bir ’evet’ oluyor benim. Çünkü biz hep hayallerimizin peşinden gittik, olmazı oldurduk. Birimizin derdinden, sevincinden hepimiz payına düşeni aldı. Tek yürek olmak ne demek, hepimiz gördü, işitti.

Anne olmanın hem de hayallerindeki işi yapmanın yani hepimizin kafasında dolaşan "Çocuk mu kariyer mi?" sorusunun en net cevabı olan bendenizin aklına bundan tam beş yıl önce uyku arasında gelen bir fikirle çoğaldık, büyüdük biz.

70 bin üye sayısıyla, yıllardır hayallerinin peşinden giden Anneyiz.Biz, 2007 yılının Anneler Günü’nü unutulmaz bir gün haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştı, çabaladı. El birliğiyle, emek emek bir kitap ve bir sergi hazırladı. Anneler Günü gelmeden tüm Anneyiz.Biz annelerini serginin açılış kokteyline davet ediyoruz.

"Ben anneyim ve anne olmaktan da gurur duyuyorum" diyen herkesi...

"Sizinle bir arada olmak istiyorum ama nerede ve nasıl" diye soran herkesi...

"Ne zaman buluşacağız" diye plan isteyen herkesi...

Çeşitli fuarlarda yanıma gelip "Aman Pınar Hanım biz de kendi işimizi yapmak istiyoruz azıcık sarılayım şans bulaşır belki" diyen herkesi...

Her gün defalarca geldiğiniz internet sitemiz ve her ay keyifle okuduğunuz dergimizi hazırlayan, emeği geçen herkesi tanımak isteyenleri...

Bizi, biz yapan doğallığımızla tanışmak isteyen herkesi...

Projemize destek olan, fotoğraf veren, yazı yazan, katkıda bulunan, emeği geçen herkesi...

Anneliğin yaşamak için dünyadaki en güzel bahane olduğunu bilen, kalbi bebeği ve çocuğu için atan tüm güzel yürekli anne adayları, anneler ve anneanneleri...

"Büyük Anneyiz.Biz Buluşması" için 4 Mayıs Cuma, saat 19.30’da Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bekliyoruz.

Sevgilerimle

Pınar Anne

Barbie Gökkuşağının Sihri

Kristal Saray’ın Sırlarını Keşfedin! Elina rolündeki Barbie, sizi yepyeni Periler Ülkesi maceralarına bekliyor. Elina, sevimli arkadaşı Bibble ile muhteşem Kristal Saray’ın Peri Okulu’na doğru yolculuğa çıkar. Orada her yıl geleneksel olarak yapılan Bahar Uçuşu’nu öğrenmek üzere seçilmiş diğer acemi peri adaylarıyla tanışır. Hep birlikte sezonun ilk büyüleyici gökkuşağını yaratacaklardır. Ancak kötü kalpli Laverna bu uçuşu durdurmaya ve Periler Ülkesi’ni 10 yıllık bir kışa sokmaya çalışacaktır. Şimdi Elina ve yeni arkadaşları ’birlikte güçlü olmayı’ öğrenmek zorundadır. Peki, gerçekten Laverna’yı yenecek ve gökkuşağını tekrar getirecek kadar güçlü olabilecekler midir?

Tiglon Tel: (0212) 290 37 37

Anneler Günü’ne özel

Anneyiz.Biz Dergisi’nin "Babaların Gözüyle Annelerin Yüzü" projesi kapsamında hazırladığı kitapla annenizin Anneler Günü’nü farklı bir şekilde kutlayabilir ve bu özel kitapla kendisine kalıcı bir hediye armağan edebilirsiniz. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden annelerin fotoğraflarının yer aldığı kitapta, sizin annenizin fotoğrafı ve kendisiyle ilgili hislerinizi aktarabileceğiniz yazınız için iki sayfa bunuyor. Bu özel kitapla annenize yaşamı boyu saklayacağı kalıcı bir armağan verirken, ona özel sayfasına fotoğrafını koyup annenizi şaşırtma fırsatı bulacaksınız.

Anneyiz.Biz Dergisi Tel: (0212) 449 63 87

Lucca’da kahvaltı keyfi

İstanbul’un şirin semti Bebek’te yer alan, günün her saatinde gidilebilen cafe bistrosu Lucca’da ailece her pazar açık büfe kahvaltı yapabilirsiniz. Kendi ekmeğini yapmaya başlayan Lucca’da fındıklı kişnişli esmer ekmek, Focaccia, kuru domatesli ekmek gibi özel ekmek çeşitleri, ev yapımı reçeller, Ege bölgesine özgü peynir çeşitleri, Bozcaada zeytini, tatlı lor, pancake ve tartalette çeşitleriyle tadına doyulmaz bir kahvaltı sizleri bekliyor. Lucca’nın ithal peynirler ve ithal jambonların yumurtayla fırında Lucca özel ekmeklerinde eritildiği kahvaltı tabağı ve özel aromalı çayları çocuğunuzun da çok hoşuna gidecek. Saat 16.00’ya kadar süren kahvaltı keyfine evde de devam etmek ya da bu tatları sevdiklerinizle paylaşmak isterseniz Lucca kahvaltısında beğendiğiniz her şeyi satın alma şansına sahipsiniz.

Adres: Cevdetpaşa Caddesi No: 51

Bebek-İstanbul Tel: (0212) 257 12 55


Babaların Gözüyle Annelerin Yüzü

Anneyiz.Biz dergisinin büyük projesi "Babaların Gözüyle Annelerin Yüzü" adlı fotoğraf sergisi bu akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açılıyor. Proje Türkiye’de bir ilke imza atarak, "Anneler Günü" ve "Annelik" konularında babalara söz hakkı veriyor ve anne olmayı annelerin değil, babaların anlatmasını istiyor. Babalardan, çocuklarının annelerinin porte fotoğraflarını çekmelerini ve çocuğunun annesi hakkındaki düşüncelerini de yazarak paylaşmalarının istendiği projenin fotoğrafları 4-13 Mayıs tarihleri boyunca Kanyon Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek.

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi

Büyükdere Cad. No:185 Levent


Portakal Ağacı’nda bahar kıpırtısı sürüyor

Küçüklerin ve büyüklerin hayal dünyalarına, yaratıcılıklarına, yaşamlarına yeni açılımlar getirmeyi amaçlayan Portakal Ağacı, bu ay Enka Okulları’nın her yıl düzenlediği Funday’de, Portakal Ağacı etkinlik sponsoru olarak yer alıyor. 27 Mayıs Pazar günü İstinye’deki Enka Okulları’nda yapılacak Funday’de çocuklara açık hava oyunları oynatılarak onlara keyifli bir hafta sonu yaşatılacak.

Sedef Hatapkapulu da çocuklarla neşeli ve gizemli çadırında resim yapıyor olacak. Mayıs ayı boyunca pek çok farklı etkinliğe imza atacak olan Portakal Ağacı, Alkan Avcıoğlu’nun yönettiği "Bir Film Nasıl Okunur?" atölyesinde, beş haftalık ek programla mayıs ayının her pazartesi akşamı yetişkinlere yönelik farklı alternatifler sunacak. Bu beş haftalık sürede yoğun film okuma seansları düzenlenecek. Dilerseniz haftalık olarak da film okumalara katılabilirsiniz.

Adres: Ethem Efendi Cad. Çim Apt. 9-1 D.2 Erenköy/İstanbul

Tel: (0216) 368 89 03


Sözün bittiği yer

İstanbul’da okullarda gösteri yaparak hayatını kazanmaya çalışan Turgut, anne şefkatinden mahrum bir şekilde büyüyen oğlunun hayattaki tek varlığıdır. Bir gün gösteri yaparken oğlu Umut’un kan kanserine yakalandığını öğrenir. Paranın gücünü konuşturduğu bu nankör hayata karşı azimle mücadele eden Turgut, oğlunun daha iyi bir hayat sürmesi için son bir fedakárlık yapmak zorundadır. Bakalım Turgut oğlunun hayatı için ne yapacaktır?

Yönetim:

İsmail Güneş

Oyuncular: Mehmet Özgür, Yasemin Balık, Volkan Severcan, Elif Sümbül


SİNEMA

Örümcek Adam 3

Örümcek Adam 3’te Peter Parker sonunda görevleri arasında bir denge kurmuştur. Ancak ufukta bekleyen bir fırtına vardır. Peter’ın kendine olan güveni çok fazla artar ve onu seven insanları ihmal etmeye başlar. Yeni ortaya çıkan bu fazla kendine güvenme hali bugüne kadar en fazla korku salan kötü adamlar Venom ve Kum Adam’a karşı savaş verirken onu ve sevdiklerini büyük tehlikeye sokar... Hadi bakalım anneler, çocuklarınızın uzun zamandır beklediği serinin üçüncü filmine gitme zamanı geldi.

Yönetmen: Sam Raimi

Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church
Yazarın Tüm Yazıları