Biriktirdiklerinizi paylaşacaksınız

Bilinçaltının derinlerini araştırmak ve anlamak için uygun bir gün. Koç burcundaki Merkür, Yengeç burcundaki Satürn’ü tetikliyor ve Ay, bu etkinin açığa çıkacağını işaret ediyor.

Düşünceleriniz derinleşecek ve geçmişten getirdiğiniz ne varsa bunları anlamak için olaylar sizi zorlayacak. Bilinçaltının incelenmesine yönelik benzeri çalışmaların hız kazanacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda uzun zamandır biriktirilen ve bir türlü ortaya konulmamış olan fikirlerin, düşüncelerin ve çalışmaların da açığa çıkacağını gösteriyor.

Astroloji konferansı

Bir kehanet sanatı olarak kullanılan astroloji, aslında yaşam kalitesini yükseltecek çok değerli bilgiler içeren bir yöntem. Ancak astrolojinin pek fazla anlaşılmamış olması yüzünden sadece geleceği öğrenmek amacıyla kullanılıyor. Halbuki geleceği oluşturan bugün yapılan eylemlerdir. Bugün nasıl yaşıyorsunuz? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Kendinizi ifade etmeyi başarabiliyor musunuz?

Aslında bugün nasıl yaşadığımızı belirleyen en önemli unsur kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimizle doğrudan bağlantılı.

Dış dünya ile iç dünyamız arasındaki en önemli bağlantı noktası ise bedenimiz. Bedenimizin duruşu, bakışı, saçımız, tarzımız, seçtiğimiz renkler, kıyafetimiz ve hatta kullandığımız koku ile iç dünyamızı dışarı yansıtırız. Yansıyan görüntümüzün yarattığı etki dışarıdan geri gelir ve bize yansır. Böylece kendimizin farkına varırız.

Yansımalar dünyasında yaşıyoruz ve kendimizi nasıl yansıtıyoruz? Kişi kendisini tanıdıkça ki, yeteneklerini keşfettikçe daha fazla tanımaya başlıyor, ifadesi değişir. Çünkü keşfettiğiniz yönlerinizle birlikte tarzınızı ve duruşunuzu ve hatta bakışınızı farkında olmadan değiştirirsiniz. Bu değişim, hayatınızın dönüm noktalarında belirgin hale gelir.

Astroloji, kişinin hangi yaşlarda, hangi dönemlere girdiğini öngörür. Gezegen döngüleri kişinin içine girdiği dönemleri belirler.

Mesela Satürn’ün yedi yıllık döngüleri, kişinin hayatındaki yedi yıllık evrelere denk gelir. Yedi yaşınıza geldiğiniz zaman evden dışarı çıkar ve okulla birlikte başlayan dış dünyayı tanıma evresine girersiniz. Sonra 14 yaşlarında (ergenlik dönemi) tekrar içe döner kendinizi keşfedersiniz.

21’li yaşlar dış dünyanın sizi kabul etmesinin telaşını yaşarken 28’li yaşlarda tekrar kendi içinize dönüp kendiniz olmak, kendi istediğiniz gibi yaşamak, toplumun ve kuralların istediği gibi değil de kendinizin gerçek isteklerini yapmaya yönelik arzulara kapılırsınız. Bu dönemlerin hemen hepsi bunalımı da beraberinde getirir. Çünkü geçişler kolay değildir.

Astroloji, bu dönemlerle nasıl başa çıkabileceğinizi, nelere ihtiyacınız olduğunu, kısaca kendinizi tanımanıza yardımcı olur. Değişimin yarattığı bunalımı, değişerek kolayca atlatabilirsiniz.

Hayatınızda yapacağınız değişiklikleri kolay yapabilmenin yöntemi işe kendinizden başlamaktır. Bu sırada saçınızı, tipinizi, tarzınızı, kullandığınız renklerden kokulara kadar alışkanlıklarınızı değiştirerek yaşantınızı da değiştirmeyi başarabilirsiniz.

Siz kendinizi iyi, güzel, çekici ve etkileyici bulursanız çevrenizde etki meydana getirebilir ve isteklerinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz.

Sahip olduğunuz yeteneklerle görüntünüz uyum içindeyse duruşunuz mükemmel olur ve sizi herkes mükemmel bulur.

Bugün Kadir Has Üniversitesinde saat:15:00’de ‘Astroyaşam’ başlıklı yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik bir konferans vereceğim ilgilenenlere duyurulur.
Yazarın Tüm Yazıları