Beşiktaş’a gelin geldi

Asuman-Hüsnü Güreli çiftinin oğulları Sinan Güreli ile Sevda-Can Elgiz çiftinin kızları Ayda Elgiz, geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’nda yapılan görkemli bir düğün töreniyle evlendi.

Haberin Devamı

Damat Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin oğlu, gelin de İstanbul’un emlak zenginlerinden Can Elgiz’in kızı olunca, iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri düğüne akın etti.

SAHNEYE KENAN ÇIKTI

Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, Ayda Elgiz’in nikâh şahitliğini Şadi Çoklar, Canda Elgiz, Merve Yüce Alpan ve Nihan Artan; Sinan Güreli’ninkini de Sinan Yırcalı, Yosun Güreli ve Riadh Habbosuh yaptı. Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla renk kattığı düğün töreni, DJ Bartuğ’un müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

BALAYI ROMA’DA

Giz İnşaat’ta proje geliştirme yöneticisi olan gelin Ayda Elgiz ile Baker Tilly/Güreli YMM ve B Denetim A.Ş’de yöneticilik yapan Sinan Güreli, bir haftalık balayı için Roma ve Capri’yi tercih etti.

Haberin Devamı

Yaza merhaba

Büyük Kulüp’ün geleneksel ‘Yaza Merhaba’ partisi, önceki akşam Taşyapı sponsorluğunda yapıldı. Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut ile Dünya Avukatlar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Büyük Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Öncel’in ev sahipliğini üstlendiği geceye iş ve cemiyet hayatından çok sayıda kişi katıldı. Davetliler, Candan Erçetin’in şarkılarıyla eğlendi. İsmail BAYRAK


Çiller gecelerde

Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller, üç yıllık eşi Eda Odabaşı’ndan boşandıktan üç gün sonra İstanbul gecelerinde görüntülendi. Önceki akşam iki kız arkadaşıyla Tarabya’da akşam yemeği yiyen Çiller, mekândan ayrılırken objektife yansıdı. Çiller’in hayli keyifli olduğu gözlendi, arkadaşları ise muhabirleri görünce panikleyip yüzlerini gizledi. İbrahim ŞAHİN

Harikalar diyarında

Selami Şahin, sezonu “Harikalar Diyarı” konseptiyle açan Cahide’de iki gece performans sergileyecek. Sanatçı, yarın ve 19 Haziran’da sahneye çıkacağı Cahide’de seslendireceği şarkılarla konuklarını zamanda yolculuğa çıkaracak.

Yazarın Tüm Yazıları