Ben de yönetici olmak istiyorum

Büyük paralar benim de emrime verilecekse ve o paraları nasıl harcadığımın hesabı hiç sorulmayacaksa ben de yönetici olmak istiyorum. Galatasaray’ın ismi ve para yanyana geldiğinde iyi transferler de yaparım.

Haberin Devamı

EĞER emrime büyük paralar verilecekse...Eğer parayı nasıl harcadığım sorulmayacaksa...Eğer cebimden beş kuruş vermeyeceksem...Eğer bol keseden saçıp “Başarısızlık devrimi” yapıp kimse benden hesap sormayacaksa...Eğer Galatasaray markası arkamda olacaksa...Ben de yönetici olmak istiyorum...Galatasaray ismini ve parayı yanyana koyunca zaten iyi transferler yaparım.Belki sihirbaz olmam ama kesin ilizyonist olurum.

Tek kehanet yeter hocam

MUSTAFA hocam yeni, yine, yeniden bir kehanette bulundu.Fakat hocam her hafta başka bir kehanette bulununca iş artık, ya tutarsaya dönmeye başladı.Hocamın boşa konuşmayacağını da biliyorum. Ama tek kehanet yeter bize hocam. Eğer bu tutarsa ligdeki bütün takımlar, hocalar ve yöneticiler önce Mustafa hocama sorup transfer yapacak.Şimdi asıl kehanet gerektiren soru şu. Mustafa Denizli’nin sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacağına göre seneye ne olur?Kolay gelsin hocam.

Haberin Devamı

Kimyası bozuldu

FRANK Rijkaard sakin, centilmen ve agresif olmayan bir teknik adam.Daha doğrusu ‘’dı’’.Hollandalı son haftalarda kendisini kaybetmiş durumda. Sebebi kaybedilen puanlar mıdır, yoksa işine karışılıyor olması mıdır bilinmez. Ama kimyasının bozulduğu ve kendisinden beklemeyen tavırlar içinde olduğu ortada.Rijkaard, Türkiye’ye gelmeden önce futbolun böyle olacağını aklının ucundan di.“Avrupa’nın az tanınmış bir ligi oraya giderim paramı alır, şovumu yaparım herkeste beni alkışlar” demiştir.Maçlardan sonraki şaşkın yüz ifadesi bunu anlatıyor. Bu sezonu ülke futbolunu tanıyarak geçirdi. Artık, önümüzdeki sezon Galatasaray’a futbol adına birşeyler katar.Ama ne güzel değil mi. Kendi evladı kaptan Bülent Korkmaz ve Ümit Davala’ya sabretmeyip gönderenler, şimdi başarısız olduğu halde Rijkaard ile devam etmek zorunda.

Sıralama ne anlatıyor

LİGİN son haftası itibarıyla sıralamada dikkatimi çeken birşey vardı. Bursaspor ile başlayıp Galatasaray ile biten bu sıralama herkese farklı şeyler anlatabilir. Bana anlattığı ise kadro ve sistem ile en az oynayan ve en fazla değiştirenin sıralaması olduğu.Bursaspor sezon başından beri taviz vermediği ve işleyen sisteminin hep artılarını gördü. Eleştirilse de Daum için de bunu söyleyebiliriz. Alt taraf ise zaten takımda oynanmadık yer kalmayanlardan. Yani, istikrar da ısrar edenler kazanmış. Bakalım sezon futbolun gerçeğinin paralelinde mi bitecek.

Haberin Devamı

İsyankar Emre Belözoğlu

ŞAMPİYONLUĞA oynayan takımlara bir bakın. Hangisinde takımın kötü gidişatına veya oyunda mağlup olmasına isyan edip arkadaşlarını ve taraftarı maça geri döndüren bir oyuncu var. Bir tane. O da Emre Belözoğlu.Kabullenmeyen, kaybetmeyi hazmedemeyen ve sorumluluk almaktan çekinmeyen Emre, Fenerbahçe’nin bugün yarışa tekrar dönmesinde en önemli etken. Zaten böyle bir işi ancak yürekten oynayan bir yerli oyuncu yapar. Yabancı oyuncunun umurunda olmaz. İşte bu yüzden ligimizde yabancı oyuncu sayısı artmamalı. Başarının yolu ihtiyaç olduğu zaman yüreğini ortaya koyan yerli oyuncudan geçer. Takımlarımızın yapacağı iş kadrolarındaki kaliteli yerli oyuncu sayısını arttırmak olmalıdır.

Yazarın Tüm Yazıları