Başlamak için acele etmeyin

Ay’ın küçülmeye başladığı bir haftaya giriyoruz. Böyle bir dönemde yeni başlangıçlar yapmak pek uygun değildir. Fakat şu anda Ay hala Koç burcunda ve bu konum yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular uyandırabilir.

Bu isteğiniz üzerine yoğunlaşıp düşünmek ve ne yapacağınızı veya nasıl yapacağınızı planlamak için uygun zaman. Ancak küçülen Ay döneminde verimin azalması ve başlanılan işlerden elde edilecek kazancın beklenilenden az olması söz konusu olabilir.

Yer çekimine karşı

Yer çekimini ortadan kaldıran kişileri ve hikayeleri duymuşsunuzdur. Hintli guru Sai Baba’nın yolculuk hikayesi çok ilginç. Yolda giderken büyük bir ağaç yolu kapatmıştır.

Görevlilerin gelmesi gecikince Sai Baba yanındakilere bir mantra verir ve hep birlikte yüksek sesle tekrarlamalarını söyler. Biraz sonra yol ortasındaki ağaç havalanır. Ağırlıksız durumdaki ağacı bir kişi iterek yolun yanına bırakır.

Arap tarihçisi Abu Zeyd al-Balki bu konuda şunları yazıyor;

Piramit inşaatında, büyük taş blokları yerlerinden kaldırmak ve taşımak için, bunların üstüne bazı formüller yazılı papirüsler konurdu. Sonra bir avuç büyüklüğünde, içiçe giren halkalarla oluşturulan bir alet, taş blokun üzerinde tutulur, halkalar çevrilirdi. Bunun üzerine taş ağır ağır yerinden kalkar ve istenen yere götürülebilirdi.

Bu açıklamayı okuyan A.Einstein, şunları söylüyor;

‘Bizim bilmediğimiz bazı sırlara, eskilerin vakıf olduklarını kabul etmek zorundayız. 600 tonluk bazı taş blokların üst yüzeylerinin konkavlaşmış olduğu dikkati çekiyor. Bu ancak muazzam bir çekim veya emme kuvveti ile meydana gelebilecek bir etkidir. ’

Astrolojik ilişkiler

Sorduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkinin uzun süre mükemmel olduktan sonra şu ara soğumuş olması ilişkinizin aşama yapma sürecinde bulunduğunu gösteriyor. Ayrıca gezegenler sizin dönemleriniz hakkında bilgi verir. Ve sözünü ettiğiniz yıldan itibaren sorduğunuz kişinin beklentileri değişmiş.

Şu sıralarda isteklerinin zorlayıcı etkisi altında bulunuyor. Ayrıca sizin içinde köklü değişiklikler dönemi başlamış. Bu değişimi hangi yönde yapacağınıza sizin karar vermeniz gerekiyor.

RUMUZ: PAPATYA
Yazarın Tüm Yazıları