Başak burcu erkekleri

Başak Burcu Erkekleri, Toprak’ın diğer burçları olan Boğa ve Oğlaklara göre en hareketli tipleridir.

Son derece sistemli ve düzenli olan Başak Erkekleri bulundukları yeri en pratik biçimde düzenler ve ihtiyaçlarının neler olduğunu çok iyi belirlerler.

Uzun vadeli planlarını uygulama konusunda gösterdikleri kararlılıkları dikkat çekicidir. Son derece tedbirli, sahip olduklarını idareli kullanmayı bilen ve zor günleri düşünerek davranan Başak Erkekleri son derece tutumludur.

Aslında hırslı olmak ve çok çalışmaktan hoşlanmazlar. Fakat istedikleri hayatı sürdürecek geliri sağlayıncaya kadar son derece sistemli ve kararlı bir çalışma ortaya koyarlar. Kazandıklarını dikkatle biriktirir ve bu birikimlerini kolay harcamazlar.

İhtiyaçların dışında harcamalar yapılmasından hiç hoşlanmazlar.

Güvenlik ihtiyacı yüksek olan bir kadın için Başak Erkekleri çok doğru bir seçimdir. Fakat risklerden hoşlanan, maceracı bir kadın için Başak Erkekleri tutucu ve sıkıcı gelebilir. (Tabii doğum anında başka bir etki yoksa)

Bir Başak Erkeği kolay evlenmez. Zaten tek başına yaşama konusunda Zodak’ın en başarılı erkeğidir. Kendi işini çok kolay yapar ve tek başına daha rahat olduğunu düşünür. Fakat aşık olduğu zaman gözü başka bir şey görmez. Aşık olduğu kadınla birlikte olmak için yıllarca bekleyebilir. Kendi içinde aşkını yaşayabilir.

İlk aşkını unutmayan tiplere en fazla Başak Erkekleri arasında rastlanır. Sevdiği kadının tüm ihtiyaçlarını en ince ayrıntılarına kadar düşünür ve bunları sağlamak için çalışır ve sevgisini bu şekilde gösterir. Şayet bir Başak Erkeğini seviyorsanız, ondan romantik olmasını, duygusal ve hassas davranmasını beklemeyin. Pratik ve gerçekçi biriyseniz, Başak Erkeği tam size göredir.

Verimli çalışmalar

Ay’ın dolunay konumuna gelmek için büyüdüğü bu devre içinde yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duymaya başlanır. Yeni başlayacak işler için hazırlık yapmak ve atılımda bulunmak için uygun bir dönem. Merkür geri gitmeye devam etse bile bu dönemin sonuna gelindiği için yapacağınız çalışmalar başarılı olacak. Fazla tedbirli ve dikkatli olmayı işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda verimli çalışmaların yapılacağını işaret ediyor.

Astrolojik ilişkiler

Hem eşiniz, hem siz ikiniz de Yay’sınız ama çok farklı olduğunuzu belirtiyorsunuz. Çünkü doğum anındaki gezegenlerin konumu çok farklı. Siz Merkür geri giderken doğduğunuz için zihin faaliyetiniz daha derin.

Fakat Ay İkizler burcunda ve size hareketlilik veriyor. Üstelik Venüs Akrep’te duruyor ve sizi hassas, duyarlı biri yapıyor. Eşinizin Venüs’ü ise Oğlak burcunda bulunuyor. Son derece tedbirli ve gerçekçi. Ayrıca Ay Koç burcunda iken doğduğu için bilinçaltından yükselen cesur, atak ve maceracı duygular ile tedbirlilik içsel çatışmaya neden olabilir. Fakat zihin faaliyeti son derece pratik ve hızlı.

Sizin için başlayan köklü değişimler süreci onun için henüz başlamamış fakat başlamak üzere olduğunu belirtmeliyim. 2005 her ikiniz için de çok hareketli bir dönem olacak.

RUMUZ: NİHAL-BODRUM
Yazarın Tüm Yazıları