Aziz Başkan çok kızdı

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final ilk maçını oynayacak olan Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım, eğlencede görüntülenince çok kızdı, gazetecilere sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Önceki akşam dostları Önder Fırat ve Levent Kızıl’la Bebek’teki Lucca’da kahkahalar eşliğinde sohbet eden Aziz Yıldırım’ın keyfi gazetecileri görünce kaçtı.
Yıldırım, “İzin almadan çekiyorsunuz” dediği muhabirlere sert tepki gösterdi. Fotoğraflarının çekilmesine neden bu kadar tepki gösterdiği anlaşılamayan Yıldırım, olayın ardından eğlenceye Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da devam etti, mekânda geç saatlere kadar kaldı.

Dostları Birinci’ye veda ediyor

Mayo markası Sexyy-S’in sahibi Seval Birinci’yi kaybettik. Ünlü modacı, 26 Mart gecesi yüksek tansiyon nedeniyle evinin önünde düşerek başını yere çarpmış ve komşuları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçiren ve altı gün yoğun bakımda tutulan Birinci ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybetti.
Akrabalarının organlarını bağışladığı Birinci’nin cenazesi, bugün Bebek Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Dostlarının başı sağ olsun...

Haberin Devamı

44 yaşında

Reklam ajansı Cenajans, 44’üncü kuruluş yıldönümünü önceki akşam kutladı. Cen Group Onursal Başkanı Nail Keçeli’nin ev sahipliğinde ajansın Ortaköy’deki ofisinde düzenlenen davete eski bakan Bahattin Yücel, gazeteci Fehmi Koru ve şarkıcı Kenan Doğulu’nun da aralarında olduğu çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Yeni yaşını kutladı

Sarsılmaz Silah Sanayii’nin sahibi Ala Sarsılmaz, yeni yaşını önceki gün Akaretler Sıraevler’deki evinde kutladı. Pastasının mumlarını kızları Diba ve Mina Satıcı’yla birlikte üfleyen Sarsılmaz’ı bu mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı.

Trafiğe kapalı sokakta araba tanıtımı

Opel’in yeni aracı Adam’ın tanıtımı, araç trafiğine kapalı olan Nişantaşı-Atiye Sokak’taki Elio Restoran’da yapıldı. Opel Genel Müdürü Özcan Keklik’in ev sahipliği yaptığı tanıtımda ünlü şef Batuhan Piatti’nin hazırladığı lezzetler ikram edildi. Davet, Kübalı dans ve müzik grubunun şovlarıyla renklendi.

Radyoda caz

Ünlü DJ Cüneyt Kurt ve Atilla Şen, Türkiye’de caz müziğin yaygınlaştırılmasını sağlamak için radyo kurdu. 101.4 frekansından yayın yapan Jazz Radyo, klasik cazdan modernize edilmiş caza çok geniş bir yayın yelpazesine sahip. Caz tutkunlarına duyurulur!


 

Yazarın Tüm Yazıları