Ay tutulmasından Türkiye etkileniyor

Bugün Ay Tutulması meydana geliyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan tutulmanın tam oluştuğu zaman 05:20-06:00.

Türkiye üzerinde meydana gelen bu tutulma aynı zamanda Türkiye’nin yıldız haritasını da etkiliyor ve Güneş’in tam karşıt konumunda meydana geliyor. Türkiye’nin burcu Akrep. Ay tutulması ise beş derece Boğa burcunda yani Akrep’in karşıt burcunda oluşuyor. Bu durum Türkiye için önemli değişimlerin meydana geleceğini işaret ediyor.

Ay tutulmasının etkileri

Ay ve Güneş Tutulmalarının önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle bulunduğunuz yerden görünür olursa, yani tam üzerinizde tutulma meydana geliyorsa bu gök olayının önemli bir işaret olduğunu düşünmek gerekiyor.

Ay bilinçaltını sembolize ediyor. Ay Tutulması sırasında Dünya’nın gölgesi Ay üzerine düşüyor ve bu sırada görülmez oluyor.

Bu durum Dünya’nın bilgisinin Ay’ı örttüğü ve bilinçaltını biçimleyen olayların görünür hale geleceğini sembolize ediyor. Şimdi böyle bir durumun açığa çıkacağı bir dönemin başlangıcını işaret eden Ay tutulması Boğa burcunun beş derecesinde meydana geliyor. Bu durumdan Dünya etki alacağı gibi en fazla etkilenen ülkelerden biri de Türkiye olacak.

Boğa burcu maddeyi sembolize ediyor. Şimdiye kadar gelişen olaylar madde üzerinde değişiklik meydana getirmek için yapılmış hazırlıklar Ay Tutulması anında tetikleniyor ve görünür hale geliyor.

Türkiye’nin doğum haritasında Ay Tutulmasının etkilerini incelediğimiz zaman özellikle sahip olunan hazine ve finans ihtiyacına yönelik zorlayıcı bir etkinin yeni kaynak arayışlarına yönlendireceğini görüyoruz. Bu sırada meydana gelen Ay Tutulması Türkiye’nin Güneş’ini tetiklediği için üst düzey yöneticiler ve ülkenin başkanı, dış kaynaklarla ilgili zorlayıcı bir durumla karşı karşıya gelecek ve şimdiye kadar uygulanan yöntemin dışına çıkılacak ve bazı değişiklikler için zorlanacak demektir.

Büyük bir değişim ve oluşum sürecinin başlangıcını işaret eden bu Ay Tutulması Türkiye’nin gelişimi için önemli kararların arifesinde bulunduğunu gösteriyor ve bu noktada ülkenin başkanının çok tedbirli olması gerekiyor.

Astrolojik ilişkiler

İsteklerinizin olmadığından olacak işlerin bile ters gittiğinden şikayet ediyorsunuz. Fakat kendinizi ifade etme şekliniz ne derece karamsar olduğunuzu gösteriyor. Duygu ve düşünce biçiminizi değiştirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Astrolojik açıdan üzerinizdeki etkiler sizi zorluyor. Özellikle doğum haritanızdaki Venüs bir süredir sert etkiler altında bulunuyor ve sizi değiştirmek için zorluyor. Biraz rahat olun ve içinizdeki sevgiyi uyandırın. Kasım ayının sonundan itibaren daha rahat olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Biraz sabırlı olursanız işleriniz açılacak.

RUMUZ: DİKKATSİZ
Yazarın Tüm Yazıları