Ay, Terazi burcundaki yolculuğuna devam ediyor

Bugün Ay Terazi burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve öğleden sonra Akrep burcuna geçecek.

Sabahın erken saatlerinde Satürn’ü tetikleyecek. Duygusal baskı yaratan durumların açığa çıkacağını işaret eden bu konum sabah saatlerinde kendinizi zorlayacağınızı gösteriyor. Öğle üzeri Pluto’yu harekete geçirecek ve değişim arzularını tetikleyecek. Öğleden sonra yaratıcı duyguların açığa çıkacağını ve sanatsal faaliyetlerin hız kazanacağını söyleyebilirim.

İlişkiler ve astroloji

Söz konusu ilişkiler olunca işin içine duygular ve istekler giriyor. Zaten ilişki dediğimiz ve hayatımızın en önemli odak noktası olan konu doğrudan doğruya duyguyla bağlantılı bir durum.

İyi ilişkiler, kötü ilişkiler, zor ilişkiler, karmaşık ilişkiler, sorunlu ilişkiler, zayıf ilişkiler, sıcak ilişkiler ve kişinin duygularıyla bağlantılı olarak ilişkileri daha da çeşitlendirmek mümkün olabilir. Ancak tek bir gerçek var ki, ilişkilerimiz aslında bizim duygularımızı yansıtıyor. Fakat ne yazık, bunun farkında olamıyoruz. Çünkü kendimizle ilişkimiz yok. Sadece karşımızdaki kişiyle ilgileniyoruz. Onun neler istediğini, neler beklediğini anlamaya çalışıyoruz. Bu arada kendimizin beklentileri ve isteklerinin farkında değiliz. Bu durum yani karşılaştığımız kişilerle kurduğumuz ilişkiler her ne çeşit olursa olsun, çok büyük bir önem kazanıyor. Böylece karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırken kendimizle ilişki kurmaya başlıyoruz.

Daha önce beklediğimizin ne olduğunu bile bilmezken ilişki içinde neyi istemediğimizi ve neler beklediğimizi anlıyoruz. Fakat bu halimiz ilişkimize yansıyor ve bize acı vermeye başlıyor.

Halbuki kendisiyle ilişki kurmayı bilen biri olsak karşımızdaki kişiyi anlıyor olacağız. Ve bunun sonucunda ilişkilerimiz bize büyük acılar vermeden geliştirici olacak. Aslında bu durum zeká düzeyi ne olursa olsun hemen hepimiz için geçerli bir durum. Çünkü bizim öğrendiğimiz bilgilerin içinde kişinin kendi kendisiyle ilişki kurmayı öğreten bir bilgi yok.

İşte bu noktada Astroloji hem kendimizi hem de karşımızdaki kişinin ilişki anlayışını kavramamıza yardımcı oluyor. Doğum anında Venüs’ün bulunduğu konum, kişinin duygularını nasıl ifade ettiğini, sevgisini nasıl gösterdiğini ya da gösteremediğini kısaca ilişki anlayışını tarif ediyor. Yani astrolojinin aracılığı ile kendinizle ilişki kurmayı başarabilir, zayıflıklarınızı veya kendinizi hangi yönde geliştirmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

İlişkide bulunduğunuz kişilerin anne, baba, çocuk, kardeş, patron, iş arkadaşlarınız ve sevgilinize kadar, onların yıldız haritalarını inceleyerek kendi doğum haritanızla karşılaştırabilir, çatışmaların kaynağını çözebilir ve kendinizi en iyi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz.

YARIN (YAKINLARINIZLA İLİŞKİLER)
Yazarın Tüm Yazıları