Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Nisan 2023: Evleneceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Nisan 2023: Evleneceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 13:56

6 Nisan’da Terazi burcunun 16’ncı derecesinde Jüpiter etkili bir dolunay var.

Haberin Devamı

Daha çok kendinize odaklanmak isteyeceğiniz, kişisel iş ve projelerin peşinde koşacağınız, fiziksel olarak nasıl göründüğünüzü daha fazla önemseyeceğiniz bir dolunay süreci... Jüpiter’in etkili olmasından dolayı ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri gibi konularda zaman zaman abartılı, hatta fanatik davranışlarınız olabilir. Olayları çok büyütmemek yerinde olur. Diğer yandan ilişki ve ortaklıklardan yana bazı şanslar da elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatların peşinden koşun, önemseyin. Belki yabancılarla iş birlikleri yapar ya da evlenme teklifi alırsınız; kim bilir.

Bu tutulmada ne kadar net olursanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma oldukça şanslı etkilere sahip. Özellikle evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve danışmanlık işleri konusunda… Eğer ki danışmanlık veriyorsanız müşterileriniz hızla artabilir. Size harika faydalar sağlayacak yeni ortaklıkların adımlarını atabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Nisan 2023: Evleneceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz

Evleneceğiniz kişiyle tanışabilir veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Ortaklığınızda veya evliliğinizde şanslı bir dönem... Partnerinizle birlikte para kazanabileceğiniz işlere girişebilirsiniz. Buraya kadar her şey şahane ama bu tutulmanın derecesi önemli. 29’uncu derece arada kalmayı, bir şeyi sona erdirip bir sonraki faza geçmek için gereken çabayı anlatır. Bu yüzden bu saydığım konularda iki arada bir derede kalabilirsiniz. Ya da bu saydıklarıma ancak bir şeyleri bitirerek ulaşabilirsiniz. Bu tutulmada ne kadar net olursanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

Haberin Devamı

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür, Boğa burcunda geri hareket edecek. Kredi kartları, banka, muhasebe işleri veya vergi konularında birtakım hatalarla, gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Güvenilir olmayan hiçbir yerden çevrimiçi alışveriş yapmayın!

BAKMADAN GEÇME!