Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Temmuz 2023: Kendinize yeni kazanç yolları yaratıyorsunuz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Temmuz 2023: Kendinize yeni kazanç yolları yaratıyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:52

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay var. Bu dolunayı Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter destekleyecek.

Haberin Devamı

 Başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konular hayatınızda daha görünür hale gelecek. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım-satım veya banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmaya, borçlarla uğraşmaya, ödemelere daha fazla vakit ayırmanız da mümkün.   

Maddi konularda iletişim, evrak, hesap hataları çıkabilir. Belki de kendinize yeni kazanç yolları yaratmaya çalışacaksınız. Yalnız duygularınızla aklınız arasında gidip gelebilirsiniz. Duygusal kararlar almamak en doğrusu... Belki mantıklı riskler almakla mevcut koşulları korumak arasında kalabilirsiniz. Jüpiter’in güzel desteğiyle ruhsal açıdan faydalı konulara yönelebilir; yurtdışı, eğitim ve ticarete ilişkin destekler bulabilirsiniz.

İş konusunda güzel destekler alacaksınız, yeni olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

 17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Odak noktanız yine para... Plüton’un etkisiyle parayla ilişkinize yeni bir yön verebilirsiniz. Yeni kazanç yolları yaratmaya çalışabilirsiniz. Maddi konularda takıntılı ve baskıcı davranmamayı öğrenmeniz gerekebilir. Paranızı sağlıkla ilgili konulara harcayabilirsiniz. Neptün’ün desteğiyle kariyerinizde hem çok yaratıcı hem de daha kabullenici bir hale ulaşabilirsiniz. İş konusunda da çok güzel destekler alacaksınız, hatta yeni bir iş olanağıyla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Temmuz 2023: Kendinize yeni kazanç yolları yaratıyorsunuz

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri harekette olacak. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir dönem bu... Pazarlama, satış gibi konulardan verim alamayabilirsiniz. Keyif için çıkacağınız seyahatlerden veya alacağınız eğitimlerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz. İşiniz reklam, yazarlık, satış veya pazarlamaysa hem geliriniz hem de yaratıcılığınız azalabilir.

BAKMADAN GEÇME!