Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Başak Haziran 2023: Yeni ortaklıklar için iyice düşünün

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Haziran 2023: Yeni ortaklıklar için iyice düşünün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 12:18

4 Haziran’da 13 derece Yay burcundaki dolunay ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul ve aile ilişkilerini ön plana çıkaracak.

Haberin Devamı

Taşınabilir veya evinizde bakım, onarım işlerine girişebilirsiniz. Bazılarınız ev veya araba alabilir. Ailenizle daha fazla zaman geçirebilir, belki birlikte tatile çıkabilirsiniz.

İyi veya kötü her halinizle görünür olacağınız bir dönem…

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. İşiniz ve kariyerinizle ilgili konularda yeni koşullar gündeme gelebilir. Yaptıklarınızla, iyi veya kötü her halinizle görünür olacağınız bir dönem başlıyor. İş arayabilir, mesleki anlamda kendinizi geliştirmenizi sağlayacak kişi veya konularla karşılaşabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Haziran 2023: Yeni ortaklıklar için iyice düşünün
Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde beklentileriniz yeteri kadar karşılanmayabilir. Bu konularda önünüzü görmeniz zorlaşabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hatta hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni ortaklıklar için sakince, birkaç defa düşünün derim.

 

BAKMADAN GEÇME!