Aşkta ilginç gelişmeler

Bugün Ay yöneticisi olduğu Yengeç burcuna geçiyor. Öğleden sonra Venüs ve Uranüs ile uyumlu etkileşim içine girecek.

Bilinçaltının derinlerinden yükselen farklı duygular en güzel biçimiyle açığa çıkabilir. Finans konularına yönelik yaratıcı çalışmalar yapılabilir. Alım, satım ve yatırıma yönelik yapılacak çalışmalar sırasında sürpriz fırsatlar çıkabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik ilginç gelişmelerin meydana geleceği bir gün.

Güneş ve ay tutulmaları

Bu ay astrolojik açıdan çok önemli iki gökyüzü fenomeni meydana geliyor. İlki 14 Ekim günü meydana gelecek Güneş Tutulması, ikincisi ise, 28 Ekim günü meydana gelecek olan Ay Tutulması. Özellikle ikinci tutulma Türkiye açısından çok önemli. Çünkü Astrolojik açıdan Türkiye’nin yıldız haritasındaki Güneş üzerinde meydana geliyor ve önemli değişimleri işaret ediyor. Fakat bu tutulmayı destekleyen ve zorlayan gerilimli başka bir etki olmadığı için bu kez meydana gelen Ay Tutulması’nın Türkiye’nin ihtiyacı olan değişimi gerçekleştirmek için zorlayacağını söyleyebilirim.

Güneş ve Ay Tutulmaları kişilerden çok kitleler üzerinde şuur değişiklikleri dönemini işaret eder. Genellikle halk ihtiyacı olan değişimi şuurlu iradesiyle gerçekleştiremediği için, meydana gelen olaylar aracılığı ile içinde bulunduğu koşulları anlayabiliyor ve mevcut olan koşullarını değiştirmeyi başarabiliyor.

Bu açıdan baktığınız zaman Tutulma dönemlerinin kitlesel aşama yapmak için aslında bir fırsat dönemi olduğunu anlayabilirsiniz. Fakat kaba düzeyde ve sadece yaşanılan olaylara takılıp kaldığınız zaman olaylar sanki üzerinize geliyormuş ve çok fazla sizi zorluyormuş duygusuna kapılırsınız. Tabii o zaman da aşama yapmanız zor olur.

Türkiye ve Türkiye’yi meydana getiren halk, büyük bir aşamanın eşiğinde bulunuyor ve gelişmek için bir süredir bunun hazırlığını yapıyor. Fakat bunu yapabilmek için önce zorlayıcı bir süreçten geçmesi gerek.

14 Ekim günü meydana gelen Güneş Tutulması’nı ise radikal değişimlerin gerçekleşmesi için dünyada meydana gelecek yenileyici olayların işareti olarak yorumlayabilirim. Ve tabii dünyanın bir parçası olan Türkiye açısından gençliğin uyanışı ve var olan yasalarla ilgili değişikliğe zorlayan olayları açığa çıkarabilir. Ve bütün bunlar 28 Ekim’de meydana gelecek Ay Tutulması ile tetiklenebilir.

Astrolojik ilişkiler

Karamsar duygulardan sıyrılmak için gayret göstermelisiniz. İnsanın hayatında dönemler vardır. Bazı dönemler her şey yolunda gider, sonra terslikler başlar ve bunu şanssızlık olarak yorumlarız. Fakat bütün bunlar değişim ve dönüşüm için ihtiyacımız olan geçiş dönemleridir ve eskiler bu durumu hiçbir şeyin aynı gitmeyeceği, kışın ardından baharın geleceği, gecenin ardından güneşin doğacağı şeklindeki benzetmelerle yorumlarlar. Siz de bir süredir Satürn döngüsü yaşamışsınız. Bunu şanssızlık olarak değerlendirmekten vazgeçip öğretici bir dönem olarak algılayın ve moralinizi yükseltin. Çünkü şimdi sizin için şansınızın yükseldiği bir dönem başlıyor. Fakat bunu kullanabilmek için sizin de gayret göstermeniz gerekiyor.

RUMUZ: ŞANSSIZ
Yazarın Tüm Yazıları