Aşkınızı pekiştirin

Venüs bugün burç değiştiriyor ve akşama doğru İkizler burcundan çıkıp Yengeç burcuna giriyor.

Ev, aile, yuva sevgisinin yoğunlaşacağı bir dönemin başladığını işaret eden Venüs’ü Boğa burcuna giren Ay tetikleyecek ve güzel duyguların açığa çıkmasını sağlayacak. İsteklerinizi çok güzel ortaya koyabilir, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Dostlukları güçlendirmek ve aşkınızı pekiştirmek için uygun bir gün.

Venüs Yengeç Burcu’nda

Venüs, bugünden itibaren Yengeç Burcu’nda dolaşmaya başlıyor. Astrolojik açıdan Venüs’ün bu konumu aile ve çocuklarla ilişkilerin çok daha sıcak ve yoğun olmasına neden olacak. Genel olarak evle ilgili keyifli uğraşlar içine girilebilir. Özellikle dekorasyon ve evi güzelleştirmeye yönelik keyifli çalışmalar yapılabilir.

Ayrıca, aile bireyleriyle ilgili anlaşmazlıkların çözümlenebileceği, uyumlu ilişkilerin kurulabileceğini, akrabalarla ilgilenileceğini de belirtmekte yarar var.

Venüs’ün bu konumu aynı zamanda finans ve para konularında dikkatli ve tutumlu davranılacağını da işaret ediyor. Eve yönelik bazı yatırımlar yapma arzusu açığa çıkacak. Ve başarılı girişimlerde bulunulacak.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, başta Yengeçler... Moraliniz bugünden itibaren giderek yükselecek. Tabii bu durum hem aşk hayatınıza hem de iş hayatınıza yansıyacak. Çok daha olumlu ve yapıcı kararlar alabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri sıcak hale getirirken iş hayatınızdaki başarınızı da yükseltebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, beklediğiniz kazancı elde edebilirsiniz.

Su gurubunun diğer üyeleri de Venüs’ün bu konumundan olumlu yönde etkilenecekler. Yani Akrepler ve Balıklar. Ayrıca Boğa ve Başaklar da ikinci dereceden olumlu etkilenen burçlar.

Balıklar ve Başaklar bugüne kadar karışmış olan duygularını dengelemeye başlayabilirler. Çünkü, Venüs, anlayış ve sükunet verecek. Böylece alamadığınız kararlar üzerinde yeniden ve daha sakin bir biçimde düşünebilir, karamsar duygulardan uzaklaşabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin yoğunlaşması ve sıcak olması, kendinizi güçlü ve iyi hissetmenize neden olacak. Tabii kendinize olan güveniniz arttığı için iş hayatınızdaki başarı oranınız da yükselecek.

Akrepler ve Boğalar hayata ve olaylara çok daha olumlu ve sıcak duygularla bakabilir, sorun olarak değerlendirdiğiniz konuları çözümlemeye başlayabilirler.

Parasal sıkıntılarınız da bugünden itibaren azalacak. Harekete geçmek istediğiniz halde bir türlü başlayamadığınız ne varsa gündeme getirebilir ve girişimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz.

Venüs Oğlaklar’ı sert etkiliyor. Ancak duygularınız karmaşık olsa bile istekleriniz güçlü ve yoğun olacak. Bu nedenle güçlü istekler ve beklentiler içinde bulunarak harekete geçerseniz, Venüs’ü olumlu bir biçimde kullanabilirsiniz. Olaylardan kolay etkilenip pes edebilir ve geri çekilebilirsiniz. Tabii o zaman da karamsar duygular içine girerek Venüs’ün olumsuz enerjisini çekersiniz...

Koç ve Teraziler bu devre içinde biraz karışık ve yoğun bir çalışma temposu içine girecekler. Duygularınız sürekli hareket halinde olabilir ve olaylardan kolay etkilenebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda karamsar duygularınızı sevdiğinize yansıtacaksınız. Sevgiye olan ihtiyacınız bu devre içinde artabilir.
Yazarın Tüm Yazıları