Aşkın gücü galip geldi

Uludağ ve Bodrum’daki Grand Yazıcı otellerinin sahibi Hayri Yazıcı’nın 19 yaşındaki küçük oğlu Mehmet Can Yazıcı ve sınıf arkadaşı Nehir, 12 Aralık 2011’de ailelerinden gizlice evlenmişti.

Haberin Devamı

Hayri ve Lale Yazıcı, yaşı daha çok küçük olduğu için oğullarının evliliğine karşı çıkınca Nehir Yazıcı hakkında gazete ve dergilerde ‘İstenmeyen gelin’ başlığıyla haberler çıkmıştı.
Ama işte görüyorsunuz, zaman bütün sorunları çözüyor.
Lale-Hayri Yazıcı çifti, Quality
of Magazine için kızları, damat-
ları, oğulları, gelinleri ve torunlarıyla birlikte poz verdi,
“Gelinimizi çok seviyoruz, onların mutluğu bizim mutluluğumuz” diyerek de sorunları aştıklarını belirtmiş oldu...

Hamile değilim

Maria-Necmettin Eliyeşil’in kızları Melisa Eliyeşil, Faber Castell’in veliahdı Charles Von Faber Castell ile evlenerek bekarlığa veda etmişti. Hem Almanya’da hem de Türkiye’de ikamet eden yeni evli çift, önceki gün Ortaköy’deki Zuma’da görüntülendi. Melisa Eliyeşil, gazetecilerin hamilelikle ilgili sorularına “Ne hamileliği, hamile olsam buralarda dolaşmazdım, ayrıca bunu söylerdim” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Hız kesmiyor

Berna Özkan, 2007 yılında iki çocuğunun babası Ersin Tezol’u yakın arkadaşı Feriha Sevil’in eşi Nuri Sevil’le aldatmış, ihanet ortaya çıkınca çift boşanmıştı.
Berna Özkan’ın adı geçtiğimiz ay da yasak aşk dedikodularına karışınca 2009’da evlendiği Korcan Karar soluğu mahkemede almış ve Özkan’dan 72 saatte boşanmıştı.
Yeniden bekarlık günlerine dönen Berna Özkan, önceki gün Çeşme’deki Biber’de bir beyle görüntülendi. Yanındaki kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama kulağıma gelenlere göre Esra Hanım çoktan yeni bir aşka yelken açmış...

Anneler ve çocukları

Cefi-Yasemin Kamhi çiftinin kızları Melda, Kosifler Otomotiv’in ortaklarından Sinan Kosif’le evlenmiş ve çok geçmeden anne olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getiren Melda Kosif, tatile çıktığı Bodrum’da bebeği ile görüntülendi. Yalıkavak Moon Beach’te objektiflere yansıyan Melda Kosif, bebeği ile denize girerken, Tansa Ekşioğlu da bütün gün çocuklarıyla yüzüp güneşlenerek tatilin tadını çıkardı.

Abisinin izinde

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin manken Özge Ulusoy’la yaşadığı aşkla adından söz ettiren büyük oğulları Hacı Sabancı’dan sonra ortanca oğulları Hakan Sabancı da objektifle tanıştı. Önceki akşam arkadaşlarıyla Reina’ya giden Hakan Sabancı, adının Damla Navruz olduğu öğrenilen kız arkadaşı ile el ele taksiye binerken görüntülendi.

Haberin Devamı

Şapkasız çıkmıyor

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, üç hafta önce tatil yaptığı Bodrum’da yüzerken fenalaşmış ve boğulma tehlikesi atlatmıştı.
Hastanede gördüğü tedavi sonrası iyileşen Türkan Sabancı, sabah sporlarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Koruması ve yardımcısı eşliğinde Yalıkavak’ta bulunan Dodo Beach’te denize giren Sabancı, güneşten korunmak için hem yüzerken hem de yürüyüş yaparken şapkasını çıkarmadı.

Cüneyt Kurt ile beyaz gece

Özel partilerin yaratıcısı DJ Cüneyt Kurt’un geleneksel hale getirdiği White Night Party, bugün Alaçatı’daki Bobou Beach’te yapılacak. Beyaz giyme koşulu olan, saat 23.00’te başlayacak partide, Kurt’a DJ Tarkan ve DJ Katipzade eşlik edecek.

Haberin Devamı

Aslan’ın meçhul güzeli

Azade Balkaner ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Mehmet Aslan, tatil dönüşü Atatürk Havalimanı’nda yanında esmer bir güzelle görüntülendi. Fotoğrafları çekilince neye uğradığını şaşıran Aslan, hızla kız arkadaşının yanından uzaklaştı.

Yazarın Tüm Yazıları