Aşka tövbesini bozuyor

Lara Kamhi, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum Göltürkbükü sahilinde dudak dudağayken objektiflere yakalandığı Sinan Bozkurt’la ilişkisi bittikten sonra, kalbini bir süre yeni aşklara kapamıştı.

Ama duyduğum kadarıyla genç Kamhi’nin kalbi şu sıralar Mustafa Sirmen için atıyormuş. Geçtiğimiz hafta Tarabya’daki bir balıkçıda birlikte yenilen akşam yemeği sonrasında gençler Etiler Şamdan’da eğlenmiş. Kamhi’nin ilgisini çekmek ve onu bir ilişkiye razı etmek için Mustafa Sirmen’in uzun zamandır dil döktüğü de gelen haberler arasında...

Garfield’ı seslendirecek

Okan Bayülgen, önümüzdeki hafta vizyona girecek olan sevimli kedi (çoğumuz onu cama yapışmış haliyle hatırlarız) Garfield’ı seslendirecek. Bayülgen’in dublaj için haftalardır stüdyoda olduğunu belirten filmin Türkiye temsilcileri, iyi bir hasılat yapacaklarından eminler. Dahası, Garfield’ı en iyi seslendirecek kişinin Bayülgen olacağı fikrinin çok yerinde olduğunu söylüyorlar.

Polis kapıya dayandı

Hakan Altun’un Tarabya Adalet Sitesi’ndeki evinde sevgilisi Ebru Gündeş ile birlikte verdiği ve birçok dostunu davet ettiği parti yüzünden, evin kapısına polis dayanmış. Parti sırasında gürültünün dozu giderek artınca komşular rahatsız olmuş ve karakolu aramışlar. Kapıya gelen polis tarafından ikaz edilen Altun ile Gündeş, biraz daha sessiz olmaları gerektiğini davetlilere söyleyip ortalığı sakinleştirmiş. Altun’un köpeğinin sitedeki diğer evcil köpeklere rahat vermediği de söylentiler arasında.

Sadece arkadaşlar

Güliz Onursal’ın hayatında uzun zamandır kimse yoktu. Metin Kap’la ilişkisi beklenmedik bir şekilde noktalanan Onursal, bu ayrılığa çok üzülmüştü. Kap’ın Defne Duna ile aşk yaşadığını herkese ilan etmek istercesine ortalara çıkmasına rağmen ikiz kız annesi Güliz Onursal kendine yakışanı yaptı ve yeni bir ilişki için acele etmedi. Yeni aşk konusunda çok seçici davranan sosyetemizin en alımlı, en güzel kadınlarından Güliz Onursal’a, geçtiğimiz gece Markiz Buz çıkışı eski arkadaşı Necdet Bey eşlik ediyordu. Necdet Bey ile Güliz Hanım’ın aralarında aşk olmadığını dostlarından duydum. Onun çocukluk arkadaşı Banu Birkan da ikilinin sadece arkadaş olduğunu ısrarla belirtti.

Okumuş çocuk

Tuğçe Kazaz ile Mithat Can Özer sevgili mi yoksa çok iyi arkadaş mı ben çözemedim. Kazaz ile Kenan Doğulu sevgiliyken Mithat Can da onlarla aynı ortamda çok kez bulunmuştu. Kenan Doğulu’nun kardeşi Ozan Doğulu ile Mithat Can’ın annesi Sezen Aksu’nun her an bir arada olmasını da hesaba katarsak, bu ilişkinin aşktan çok arkadaşça sürdüğü kanaatindeyim. Geçtiğimiz hafta annesi Sezen Aksu’yu Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde Tuğçe Kazaz’la izleyen Mithat Can, çıkışta arabanın direksiyonuna geçti. Kazaz elinde plastik bardakta viskiyle arabaya binerken, Mithat Can Özer’in son günlerin popüler kitabı Da Vinci Şifresi’ni okuduğunu fark ettim. Kitabı çok sürükleyici bulmuş olacak ki gece gezmelerinde bile yanından ayırmıyor Mithat Can...

Safran sahile taşındı

Aslı Altan’ın sahibi olduğu son yılların popüler club-bar’ı Safran, yaz aylarıyla birlikte Kuruçeşme’ye taşındı. Mekan, geçtiğimiz hafta eski Zeytin Sardunya’nın yerinde üç yıldır hizmet veren New Yorker’ın içinde açıldı.

Yalnız geziyor

Transtürk Holding’in sahibi Mehmet-Roula Habbap çiftinin kızı Selin Habbap gece gezmelerini pek seviyor. Geçtiğimiz gece Markiz Buz’da arkadaşlarıyla buluşan Habbap, buradaki caz konserini izledi. Oradan yalnız ayrılan genç kız, evine gitmek içinse kendi aracı yerine bir taksiyi tercih etti.

Toz içinde kaldı

Bir süre önce ‘İpek Böceği’ adlı şiir kitabını piyasaya sürerek bu alanda da varlığını kanıtlama çabasına giren İpek Tanrıyar, birkaç gün önce Nişantaşı’ndaydı... Keyifle mağazaları dolaşan Tanrıyar için gezi tatsız bitti. Yol kenarları kazılmıştı, her yan toz topraktı ve aniden başlayan rüzgar tüm tozu ona doğru sürükledi. İpek Tanrıyar’ın da doğal olarak tadı kaçtı.

Alkol almamış

Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde, vize almak için gittiği Alman Konsolosluğu’nda konsolosluk görevlisini dövdüğü iddia edilen Yavuz Bingöl, haberlerin asılsız olduğunu ve bu internet sitesi hakkında 100 milyarlık tazminat davası açtığını söyledi. Bingöl, ‘Böyle haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Ben Alman Dostluk Derneği üyesiyim ve 5 yıllık Almanya vizem var. Benim hep alkol kullandığım da yazılıyor ama bugün kola içtim sadece’ dedi.

Ekstra bir sergi

Ressam İsmet Doğan’ın ‘Ex, Extradan’ adını verdiği resim sergisi yarın Toprak Sanat Galerisi’nde saat 18.00’de yapılacak kokteylle açılıyor. Galerinin sahibi Ayfer Toprak, İsmet Doğan’ın eserlerinin sanatseverler tarafından takdir edildiğini belirtiyor.
Yazarın Tüm Yazıları