Aşk baskı altında

Bugün Oğlak burcundaki Ay, Terazi burcundaki Venüs’ü tetikleyecek ve duyguların serbest bırakılmasına izin vermeyecek.

Fakat Venüs aynı zamanda Pluton’dan uyumlu etkiler alıyor ve güçlü duyguların açığa çıkması için zorluyor. Gökyüzündeki bu etkileşim aşk arzularının son derece kuvvetli olacağını fakat bu duyguları baskı altında tutacağını işaret ediyor.

BİYORİTM

Konumuz ‘biyoritm’ yani hayatınızın ritmini hesaplayabileceğiniz bir çeşit oyun. Önce kendi hayat ritminizi bulduktan sonra yakınlarınızın, sevdiklerinizin hayat ritmlerini hemen o dakika hesaplayıp söyleyebilir, böylece bayramınızı daha bir eğlenceli kutlayabilirsiniz. Çünkü bu hesapları yapmak hiç de zor değil. Sadece dört işlemi bilmeniz yeterli. Ve şimdi öğrendiğiniz bilgileri hesapları yaptıktan sonra uygulayacaksınız.

Kendi biyoritminizi kendiniz hesaplayıp bulabilir böylece fiziksel, duygusal ve zihinsel açıdan hangi günler daha başarılı olabileceğinizi tespit ederek yaşantınızı kolaylaştırabilirsiniz.

n Biyoritminiz yükseldiği zaman, daha güçlü, daha zeki ya da daha anlayışlı olmazsınız. Fakat, zekanızı, gücünüzü ve anlayışınızı tam kapasiteyle kullanabilirsiniz.

n Amerika’ya seyahate gidenler veya Amerika’dan buraya gelenlerin biyoritminde (Zaman farkından dolayı) meydana gelen değişiklik nedeniyle algılamalarının zayıfladığı bilinmektedir. Bu nedenle özellikle üst düzey yöneticileri bir günlük dinlenmeden sonra işlerinin başına gelir, kararlarını ve raporlarını ertesi gün hazırlarlar. Yani biyoritmlerinin düzelmesini beklerler.

n Hava daima yağışlı veya güneşli değildir. Bitkiler daima çiçek açmaz. Ağaçlar durmadan meyve vermez. Yürümek, oturmak, uyumak, çoğalmak... Görünen ve görünmeyen her ne varsa sürekli hareket halindedir ve kendine özel bir tempoda devinir.

n Mikro kozmostan makro kozmosa kadar bütün hayat kendi ritminde danseder. Bunun farkına varan Phisagor, evreni notalarla açıklamaya çalışmıştır. Pesten tize, inceden kalına alçalıp yükselen notaların ritmi insanın hiçbir biçimde farkında olmadığı ritm duygusunu açığa çıkartır ve harekete geçirir.

(Devam edecek)

Astrolojik ilişkiler

Birbirini anlayan bir çiftsiniz. Çok heyecanlı bir ilişki içinde bulunuyorsunuz. Fakat bu ay birbirinizi kırmamaya özen gösterin. Çünkü Mars hem sizi, hem de sevdiğiniz kişiyi tetikleyecek. Büyük beklentiler uyandırabilir ve birbirinizi zorlayabilirsiniz. Zaten astrolojik açıdan birbirini zorlayan ve bundan heyecan duyan bir çift olduğunuz anlaşılıyor. Birbirinizi derinden etkileyip değiştiriyorsunuz. Aralık ayının ikinci yarısı, ilişkinizi evlilikle noktalamak için uygun dönem.

RUMUZ: AKREP VE AKREP
Yazarın Tüm Yazıları