Antalya’da stres atıyor

Cem-Bettina Hakko çifti, geçtiğimiz hafta boşandı.

Boşanmanın ardından Cem Hakko, sevgilisi Ronit Gülcan’la beraber New York’a uçtu; Bettina Hanım ise oğlu Can’ı alıp Antalya’ya gitti. Hillside Su Otel’e yerleşen anne-oğula ertesi gün Bettina Hanım’ın erkek kardeşi Urs Machler de katıldı.

Bayramda ayrıldılar

Nurettin Hasman ile sevgilisi Eda Taşpınar, bayramı ayrı geçirdi. Taşpınar’ın bayram tatilinde Marmaris’te yaşayan annesinin yanına gitmek istemesi üzerine, Hasman ikiz kızları Mina ile Merve’yi yanına alarak Amerika’ya uçtu. Onu dünyaca ünlü markaların satışa sunulduğu New York’taki Barneys adlı alışveriş merkezinde dolaşırken gören Türkler’in gözleri Taşpınar’ı boş yere aradı. Bu arada Nurettin Bey ile yine aynı merkezde karşılaşan bir arkadaşım, onun kasada epey yüklü bir ödeme yaptığını söyledi. Bu arada öğrendiğime göre Eda Hanım, birkaç gün içinde sevgilisinin yanına gidecek ve çift New York’un tadını 15 gün boyunca da birlikte çıkaracakmış.

Cahide’yi gösterdiler

Zeynep Tokuş ile eşi Alp Nuhoğlu, bayram tatilini İstanbul’da geçirenler arasındaydı... Çiftin şehir dışından bir de misafiri vardı; Tokuş’un İzmir’de yaşayan kız kardeşi İrem... Bayram boyunca İrem’e İstanbul’u gezdiren çift, önceki gece de Cahide-Variete’ye gitti.

Londra’dan Paris’e geçtiler

Elif Dürüst, bayram tatilini kızı Yasemin Germiyanlıgil, kız kardeşi Şirin Yalçın, eşi Neşet Yalçın ve çocukları Alihan’la birlikte yurt dışında geçirdi. Tatil Londra’da başladı, ama sonradan Elif Hanım kardeşini ve eşini de ikna edip Paris’e geçti. Bu plan değişikliğinden en çok EuroDisney’e gitme fırsatı bulan çocuklar memnun kaldı.

Yalnız kaldı

Murat Evliyaoğlu, uzun zaman önce sevgilisi Güliz Onursal’ın Nişantaşı’ndaki evine taşınmıştı. Ama öğrendiğime göre sevgililer aynı evde yaşamanın aşklarını körelttiğine karar verip, evlerini ayırmış. Eski milli basketbolcu Murat Evliyaoğlu, yeniden Bebek’teki evine dönmüş. Sevgililer artık birbirlerini özledikçe buluşuyorlarmış.

Diplomayı bekliyorlar

Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna’nın ilk eşi İlkay Hanım’dan olan kızı Melda, geçtiğimiz ay aile arasında yapılan bir törenle Tolga Cinisli ile sözlenmişti. Ayşegül Germir’in Nejat Cinisli’den olan oğlu Tolga ile Melda, nişanın aralık ayında yapılmasına karar vermiş. Gençler, evlenmek için ise Amerika’da üniversite öğrenimi gören Melda Tuna’nın diploma almasını bekleyecekmiş.

Önce nişan sonra tatil

Enci Teker ile Alinur Velidedeoğlu, bayramdan kısa süre önce aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. The Ritz-Carlton Otel’de düzenlenen törene sadece 25 kişinin davetliydi. Velidedeoğlu ile nişanda kendisine 27 bin dolarlık bir tek taş yüzük taktığını duyduğum Teker, törenin ardından bayram tatilini değerlendirmek üzere birlikte Londra’ya gitti.
Sergide buluştular

İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin ikinci uluslararası sergisi "Venedik-İstanbul"un açılışı geçtiğimiz hafta yapıldı. İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nı, bu önemli günde yakın dostları Yasemin Aloğlu ve Alev Komili de yalnız bırakmadı.

Aralarındaki bağ kopmadı

Mustafa Denizli’nin eski sevgilisi Çiğdem Kayalı, bayramda Denizli’nin ilk eşi Jülyet Hanım’dan olan kızı Selin ile buluştu. Bayramın son günü Bebek’te dolaşırken rastladığım ikili, ardından Cihangir’e doğru yola koyuldu. Bu arada Çiğdem Hanım’ın, geçen ay Beyoğlu-Tünel’de bir ev tuttuğunu ve Denizli’den olan kızı Lal’le birlikte yeni evine taşındığını ekleyeyim.

Tecrübesiz müdür

Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızı Melissa, İpekyol firmasına marka müdürü oldu. Firmanın sahibi Yalçın Ayaydın, hiçbir iş tecrübesi olmamasına rağmen yeni marka müdürünün performansından çok memnunmuş. Melissa Eliyeşil bu işte tecrübe kazandıktan sonra kendi adına firma kurup tekstil işiyle uğraşmak niyetindeymiş.
Yazarın Tüm Yazıları