Ancak bu kadar olur

MİLLİ Takımımız eldeki fizik olarak en sağlam ve form olarak en iyi durumdaki oyunculardan oluşan bir 11’le çıktı.

Haberin Devamı

Bu durumda sahaya  çıkabilecek en iyi kadro ancak bu kadar olurdu. E bir de Mesut gibi fenomen bir oyuncunun olmaması millilere bir Türk yardımı oldu. Ama mantalite ve sistem farkı kendini ortaya koydu.

DÖRT PAS İKİ GOL

Alman takımının attığı 2 golde toplam pas sayısı 4. Neuer’in iki golün başlangıcındaki uzun paslarıyla başlayan atakları, verilen final pasları ile bitiren Alman takımı neden önlem alınması ve durdurulması zor bir takım olduğunun cevabını verdi.

ALMANYA MESUT

Alman Milli Takımı’nın çok adamla sahamıza geldiği ve çok pas yaptığı anlarda yaşadığı en büyük sıkıntı Mesut gibi son pası atabilecek adam eksikliğiydi. Mesut’un yokluğunda gol pozisyonu üretmede sıkıntı yaşayacağı belli olan Alman takımını 2 pasla geldiği kontraatak golü rahatlattı. Mesut oynamış olsa Almanya maçı daha ilk yarıda bitirirdi.

Haberin Devamı

EMRE OLMAYINCA

Milli Takımımız’ın maçın genelinde kendi alanından çıkamamasının, oyuna hakim olamamasının yani mahkum oynamasının sebebi Emre Belözoğlu’nun yokluğudur. Kalitemizi ortaya çıkarabilecek yegane oyuncunun yokluğu kötü oyunumuzun ana sebebiydi.

SIKINTIMIZ VAR

1-) Almanya bizim yarı alana hem fazla adamla hem çok çabuk gelirken, biz kendi sahamızdan aynı hızda çıkamadık.
2-) Almanya , kontraataktan iki kere geldi ve attı biz 2 net pozisyona girip golü bulamadık. Yani atamadık, attılar.
3-) Kalabalık orta sahaya rağmen topa daha çok hakim olmamız gerekirken Aurelio 3. stoper gibi oynamak zorunda kaldı.

Yazarın Tüm Yazıları