Böyle kutlama görülmedi!

1dk okuma

EFINST 20. yılını öğrencileriyle birlikte kutluyor: Herkese Ömür Boyu Ücretsiz İngilizce Eğitimi Hediye Ediyor!

Haberin Devamı

EFINST İngilizce Dil Okulları, eğitim hayatının 20. yılında yine yapılmayanı yapıyor;

herhangi bir İngilizce programına kayıt yaptıran tüm öğrencilerine ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİ veriyor. Bu fırsat, geçmişte EFINST İngilizce Dil Okulu’nun öğrencisi olmuş ve herhangi bir nedenden dolayı eğitimini yarıda bırakmış eski öğrencileri de kapsıyor.

Ömür Boyu İngilizce Eğitimi Nedir?
Sistem, dil öğreniminin doğasında var olan bir gerçekten yola çıkıyor: “Dil nankördür. Siz onu bırakırsanız o da sizi bırakır.” Yani, öğrendiğiniz dili uzunca bir süre kullanmazsanız, her ne kadar iyi öğrenmiş olursanız olun iletişim beceriniz zayıflar,  bilgileriniz erozyona uğrar ve sonunda öğrendiğiniz dilde iletişim kurma becerinizi kaybedersiniz. Yurt dışında çalışmaya giden ve kesin dönüş yapanların, Türkiye’ye döndükten birkaç yıl sonra yabancı dillerini tamamen unutmaları bu konuda verilebilecek en iyi örneklerden biridir. EFINST Dil Okulu, işte bu gerçeklerden yola çıkarak benzersiz ve kesintisiz bir eğitim sistemi ortaya koyuyor. 

Ömür Boyu Ücretsiz İngilizce Sistemi Nasıl Çalışıyor?
Sisteme katılmak için EFINST’in İstanbul şubelerinde sınıf içi veya bire bir İngilizce programlarına en az 6 ay katılmış olmak yeterli.. Bunu ömür boyu süren bir kulüp üyeliği gibi düşünmek mümkün. Üyeliğe hak kazanan öğrenciler, EFINST İngilizce Dil Okulları’nın internet ortamındaki e-Learning LIVE!

Canlı online derslerine ücretsiz olarak katılabiliyor. Bunun yanı sıra, yine internet üzerinden verilen interaktif eğitim sistemine de ücretsiz olarak devam edip eğitimlerini sürdürüyorlar.

Haberin Devamı

e-Learning LIVE! Nedir?  
EFINST’in internet üzerinden canlı, interaktif İngilizce eğitim programı olan e-Learning LIVE!, öğretmen ve öğrencilerin birbirlerini aynı gerçek bir sınıfta olduğu gibi iletişim kurabilmelerine olanak sağlar. Web kamera, mikrofon ve kulaklık aracılığıyla o anda online sınıfta bulunan herkes öğretmeni görür ve birbirini duyar. Öğretmen isterse bir PowerPoint sunumunu öğrencileriyle online olarak paylaşabilir; sanal tahtaya yazıp sınıftaki öğrencilerden birine ya da hepsine soru yöneltebilir; aynı gerçek sınıfta olduğu gibi... Dilerseniz katıldığınız dersi tekrar tekrar izleyebilir; sınıf eğitimine katılamadıysanız istediğiniz zaman bu dersi yeniden seyredebilirsiniz.

Katılan Her Öğrenciye Bire Bir Özel Ders Bedava!
EFINST İngilizce Dil Okulları’nın Genel İngilizce ve iki yıl üst üste Avrupa Birliği Dil Ödülü kazanan ESP (İş İngilizcesi) programları da dahil tüm İngilizce programlarına kayıt yaptıran öğrenciler, BİRE BİR İNGİLİZCE ÖZEL DERS TANIŞMA PROGRAMI’na da ücretsiz olarak katılabiliyorlar.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi almak için tıklayabilirsiniz veya EFINST şubelerini arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Levent Şube: 0212 282 90 64 - 65
Suadiye Şube: 0216 302 72 50
Florya Şube: 0212 571 64 24


Haberle ilgili daha fazlası: