Twitter'da doğrulanmamış hesapların tweet görüntüleme sayısı ve kullanım limiti açıklandı!

1dk okuma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından Twitter radikal bir karara imza attı. Twitter’ın sahibi Elon Musk bugün yaptığı duyuruda Twitter’da mavi tiki olmayan kullanıcılara günlük kullanım limiti getirildiğini açıkladı. Buna göre kullanıcılar günlük belirlenen sayıda tweetleri görüntüleyebilecekler. Bunun üzerine “Twitter mavi tük ücreti 2023 ne kadar, kaç TL?” sorusu gündemdeki yerini aldı. İşte Elon Musk’ın yaptığı duyuruya göre Twitter’daki günlük tweet görüntüleme limiti…

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk Twitter’la ilgili alınan yeni kararı duyurdu. Twitter kullanım limiti, dünya üzerindeki milyonlarca kullanıcının tepkisini çekti. Musk’ın yaptığı duyuruya göre artık Twitter Blue aboneliği olmayan kullanıcılar günlük belirlenen tweet görüntülenme kotasına tabi tutulacak. Twitter Blue Abonelik ücreti de bu bağlamda yeniden merak edilmeye başlandı.

GÜNLÜK TWITTER LİMİTİ YALNIZCA 800 TWEET

Milyarder Elon Musk, bugün Twitter üzerinden yaptığı duyuru ile Twitter’da yeni bir dönemin başladığını duyurdu. Musk, Twitter Blue aboneliği olmayanların artık günlük kullanım limitine tabi tutulacağını açıkladı.

Buna göre; Twitter’da mavi tiki olan doğrulanmış hesaplar günde 8000, doğrulanmamış hesaplar günde 800, ve yeni açılan doğrulanmamış hesaplar günde 400’e kadar tweet görüntüleyebilecek. Bu sayılara ulaşan kullanıcılar o gün içerisinde daha fazla tweet görüntüleyemeyecek ve sınırlama uyarısı ile karşı karşıya kalacak.

Haberin Devamı

TWITTER MAVİ TİK ÜCRETİ AYLIK NE KADAR, KAÇ TL?

Twitter Blue aboneliği web üzerinden yıllık 1569, aylık ise 150 TL ücrete satılıyor.

Twitter Blue aboneliğinin kullanıcılara sunduğu avantajlar ise şunlar;

-Sohbetlerde ve aramada öncelikli sıralamalar

-Sana Özel ve Takip Edilenler zaman akışlarındaki reklamlar arasında yaklaşık iki kat daha fazla Tweet gör.

-Tweetlerine kalın ve italik metin ekle

-Daha uzun videolar ve 1080p videolar yayınla

-Tweeti Düzenle, Yer İşareti Klasörleri dahil olmak üzere tüm mevcut Blue özelliklerine erişim ve yeni özelliklere erken erişim

-Daha uzun Tweetler

-Uzunluğu 10.000 karaktere kadar olan Tweetler, yanıtlar ve Alıntılar oluştur.

-Tweetlerini 30 dakika içinde 5 defaya kadar düzenle.

-NFT Profil Resimleri

-Hünerlerini göster ve sana ait bir NFT'yi profil resmin olarak ayarla.

Haberle ilgili daha fazlası: