Alyanslar başparmakta

İki yıldır Bebek’te aynı evi paylaşan Seben Koçibey ile Bozok Gören, sonunda kendi aralarında nişanlandı.

Çifte geçtiğimiz akşam Esma Sultan Yalısı’ndaki partide rastladım. Gözüm baş parmaklarındaki yüzüklere takıldı. Çok geçmeden öğrendim ki alyanslar bilerek büyük alınmış ve değişiklik olsun diye de başparmaklara takılmış. Bir ay sonra nikah masasına oturmayı planlayan ikili, şaşaalı bir düğün yapmayacaklarını, mütevazı bir törenle hayatlarını birleştirmek istediklerini söylüyor.

Şövalye İstanbul’da

DJ Tiesto, yeni albümü "In Search of Sunrise"ın dünya turnesine hazır... Bu turne için muhteşem ses, ışık ve sahne şovları hazırlayan DJ Tiesto, 18 Temmuz’da da İstanbul’da olacak. Hollanda Kraliçesi tarafından "şövalyelik" unvanı verilen Tiesto, İstanbul çıkarması öncesinde ise 17 Temmuz’da Catamaran-Bodrum’da özel bir şov ile sevenlerinin karşısında olacak.

Albümü kapış kapış

Swissotel’in 16’ncı katında bulunan Gaja Roof’un müzik danışmanı DJ Suat Ateşdağlı’nın hazırladığı "Gaja Voyage by Suat Ateşdağlı" albümü büyük ilgi gördü. Ateşdağlı’nın yerli ve yabancı hit’leri mikslediği albümü, "En çok satan yabancı müzik albümleri" sıralamasında dördüncü sıraya yükseldi. Dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis’ten Katy Garbi’ye, Tarkan’dan Ferhat Göçer’e kadar birçok ünlü sanatçının remikslerinin yer aldığı albüm, bir süre önce yurtdışında da satışa sunuldu.

Bakımevinden sonra hastane yaptıracaklar

Alzheimer Derneği, gündüz bakımevi yapımına destek sağlamak amacıyla Hotel Les Ottomans’da bir yardım gecesi düzenledi. ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renk kattığı gecede, İsmail Acar’ın özel koleksiyonundan seçilmiş Atatürk portresi de açıkartırma usulüyle satışa sunuldu. Ayfer Toprak’ın yönettiği açıkartırma sonucu portreyi 22 bin YTL’ye Kahve Dünyası’nın sahipleri aldı. Sosyal komite üyesi Şule Argüder’in organize ettiği davete katılanlar arasında dernek yönetim kurulu başkanı Prof.Dr. Murat Emre, başkan yardımcısı Zafer Kozanoğlu ve icra kurulu başkanı Berna Ceylan da vardı. Öğrendiğime göre derneğin gündüz bakım evinin tamamlanmasından sonraki hedefi, Çatalca’da bir Alzheimer Hastanesi yapmakmış.

Bugün açılıyor

Bodrum Bianca Beach Club, denizin, güneşin ve sabaha kadar süren eğlencenin tadına varmak isteyen Bodrum müdavimlerini ağırlamaya hazır. Mekan yeni sezonu bugün açıyor. Patron Emre Ergani, sloganlarının "Sabahtan akşama kadar sınırsız hizmet" olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Sabah 10.00’dan ertesi günün ilk ışıklarına kadar açık kalan Bianca, konuklarına günün her saati farklı hizmetler sunacak. Zengin snack mönüden ızgara ve döner çeşitlerinin yer aldığı açık büfeye, taş fırınından çıkan pide ve pizza çeşitlerinden salata çeşitlerine kadar birbirinden leziz tatlar Bianca mutfağında. Akşamüstü 17:00’de mini bir açık büfe eşliğinde çay saati var. İşlerinden uzak kalamayanlar için Alan Menkul Değerler, tatilde alışveriş keyfi için Vogue butik, her an güzellik diyenlere Diba kuaför, yoğun geçen kışın stresini atmak isteyenlere The Massage Room da Bianca’da hizmet verecek." Ergani’nin nişanlısı Şebnem Işık ise bir başka haber daha veriyor: "Bu yaz Bianca’da Broadway sahnelerini aratmayan şovların sahneleneceği, aynı zamanda dünya mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulacağı Teatro isimli yeni bir restoran hizmete giriyor."

Sergisinin açılışına katılamayacak

Fikret Otyam’ın resim, kızı Filiz Otyam’ın ise dokuma-keçe çalışmalarından oluşan sergi, yarın Bodrum Princess Deluxe Resort&Spa Otel’de açılacak. Toprak Sanat Galerisi ve Bodrum Princess Deluxe Resort&Spa Otel işbirliğiyle düzenlenen sergi, 14 Temmuz’a kadar açık kalacak. Ancak bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve damarlarında tıkanıklık oluştuğu için de önceki gün ameliyat masasına yatan Fikret Otyam, sergi açılışına katılamayacak. Kendisine buradan geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum.

Kate Moss’u evinde ağırladı

Banu Can, dört gündür İstanbul’da olan Kate Moss’u üç gün önce evinde ağırlamış. Moss’la İsviçre’de eğitim gördüğü yıllarda tanıştığını öğrendiğim Can, ünlü modeli en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapmış. Hatta eşi Sabi Alfoso ile birlikte olağanüstü zengin bir büfe bile hazırlamış. Banu Hanım’ın Moss için evinde verdiği davete cemiyet hayatından pek çok ünlü sima da katılmış.

Eşinin gönüllü mankeni oldu

Şebnem-Celal Çapa çifti ile Güliz Onursal, önceki akşam Esma Sultan Yalısı’nda verilen davetin konukları arasındaydı... Davete Kate Moss’un menajerinin ısrarı üzerine katıldığını belirten Celal Bey, ayrıca eşinin Bodrum-Türkbükü’ndeki butiğinde sattığı otantik kıyafetler için ücretsiz modellik yapacağını da söyledi.

Eski rallicinin yeni plazası

Yerka Otomotiv’in Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı’ndaki dev plazası, geçtiğimiz gün görkemli bir törenle açıldı. Plazanın açılışını, Yerka Otomotiv’in ortakları Emre Yerlici ile Samet Okul, Nissan Otomotiv Genel Müdürü Nobuhiro Yoshida ve Nissan Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı İlkin Sancaktaroğlu yaptı. Emre Yerlici’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine, iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Tasarımın yeni adresi

Konsept tasarımcısı Sedef Çalarkan, Abdi İpekçi’de konsept mağazası açtı. Çalarkan, kendisine ait olanların yanı sıra farklı tasarım ürünlerinin de satıldığı mağazada ayrıca genç tasarımcılar için de özel bir stant oluşturdu. Mağazada tasarım değeri olan ürünlere, özel tanıtım çalışmalarına fırsat tanıyacağını belirten Sedef Hanım, bu yeni mekanda kendisine ait Osm@n markasını, Brad Pitt ve George Clooney’nin üstünden çıkarmadığı Steve McQueen tişörtleri, Aziz Sarıyer’in Park için tasarladığı mobilyaları, Ezra ve Tuba Çetin’in bayan koleksiyonunu satacak. Ayrıca Kotex markası için üretilen gecelik ve iç çamaşırlarını da burada bulmak mümkün...

Orman içinde havuz keyfi

Aromaterapi masajlarıyla stresten arınmak, masmavi bir havuza atlayarak bunaltıcı sıcaklardan kurtulmak istiyorsanız, size ikisini bir arada bulacağınız bir adres önerebilirim: Güral Sapanca Wellness Park... İstanbul’a yalnızca 45 dakika mesafede olan Güral Sapanca Wellness Park, Sapanca’nın tertemiz havası ve yemyeşil doğasının ortasında yer alıyor. Ormanla çevrili 90 bin m2 alan içerisine inşa edilen otel, açık havuzu ve kaydırakların olduğu Acquapark’ıyla eğlence arayanlara da hitap ediyor.

Antalya’da yorgunluk atıyor

Ömer Karacan, geçen yıl "En Çok Dinlenen Yabancı Albümler" listesinde uzun süre zirvede kalan "Hillside Su Feel Good/Vol. 1"in ardından "Feel Good/Vol. 2"yi çıkardı. İkinci albüm, müzik ve eğlence sektöründe iddialı projelere imza atan Karacan’ın özel olarak seçtiği parçalardan oluşuyor. Ömer Karacan, yorgunluğunu Antalya’da atmayı tercih etti. Hillside Su’ya giden Ömer Bey, neredeyse gün boyunca plajda...
Yazarın Tüm Yazıları