Alınan kararlar sorgulanacak

Bugün Aslan burcundaki Ay, Yay burcundaki Mars-Pluto kavuşumunu harekete geçirecek.

Değiştirici etkinin görünür hale gelmesi ve son derece güçlü duyguların açığa çıkması mümkün. Mahkemeler, alınan kararlar, gelenekler ve bugüne kadar kabul gösterilmiş değerler sorgulanacak. Gökyüzünün konumu, değiştirici olayların açığa çıkacağı bir sürece girdiğimizi işaret ediyor.

MEKTUPLAR

Astrolojik açıdan Uranüs etkisinde olduğunuz anlaşılıyor. Bu yıl sizin için büyük bir değişim yılı. Aslında değişim rüzgarları geçen yıldan bu yana esmeye başlamış ve bu sene daha kuvvetli hissedeceksiniz. Aslında içinizden yükselen istekler sizi yönlendiriyor.

Fakat siz istekleriniz ve aklınız arasında bocalıyor, mevcut durumu korumak için içinizden gelmese bile çalışıyorsunuz. Tabii bunun sonucunda olaylar sizi zorluyor. Sevdiğinizin sizi terk etmesinden önceki duygularınızı hatırlayın. Çünkü sizin farklı istekleriniz uyanmış ve sevdiğinize karşı duygularınız daha önce soğumuş. Mektubunuzda ilişkinizle ilgili belirttiğiniz durumu hatırlayın.

Aslında aranızdaki ilişki çok önceleri bitmiş ve siz de isteksizlik duymaya başlamışsınız. Ancak aranızdaki ilişkiyi bitirmemişsiniz. Şimdi onun sizi terk etmesini aniden, beklenmedik bir durum olarak algılıyorsunuz ve kendinizi kötü hissediyorsunuz. Şimdi daha önceki duygularınızı hatırlayın ve anlamaya çalışın. Uranüs kişiyi tetiklediği zaman aniden başlayan ve biten ilişkiler yaşamaya başlanır. Daha özgür duygular açığa çıkar. Üstelik sizin duygularınız da değişiyor. 2005 yılı sizin için kendinizi keşfedeceğiniz bir yıl olacak. Fakat bunun için kendinizi duygulara kaptırmamanız gerekiyor.

RUMUZ: TELETERK



A
slan ve Yengeç arasındaki ilişki genel olarak uyumlu bir ilişkidir. Fakat burçlardan daha fazla iki kişi arasındaki ilişkiyi doğum anındaki gezegenlerin uyumluluğu belirler. Sizin yükselen burcunuz Yengeç. Onun yükseleni de Yengeç ve siz birbirini anlayan bir çiftsiniz.

Kendinizi ifade ediş biçiminiz aynı olduğu için (Yengeç özelliği) beklentileriniz de aynı ve bu durum ilişkinizi biraz zorlayabilir. Siz bir Aslan olarak aynı zamanda kendinizi göstermek istiyorsunuz fakat davranışlarınız ise kendisini gizleyen ve güvenli ortam ihtiyacı duyan Yengeç özellikleri gösteriyor. Bu durum sizin içsel olarak gerilimli duygular hissetmenize neden oluyor. Buna karşılık sevdiğiniz kişinin hem burcu, hem yükseleni Yengeç olduğu için o kendisinden memnun ve ne istediğini bilen biri. Onun bu hali size çekici geliyor.

Şu sıralarda kafanız ve duygularınız karışık. Birbirinize zaman tanıyın ve ilişkinizi fazla sorgulamayın. Özellikle şu sıralarda çevrenizin etkisi ilişkinizi yorabilir. Evlilik arzularının yükseldiği bir dönemdesiniz. Fakat karar vermek için sabırlı davranın ve olayları akışına bırakın.

RUMUZ: ASLAN-YENGEÇ
Yazarın Tüm Yazıları