Aile, Park Şamdan’da amca, Cahide’de eğlendi

Emre Çapa, yeni yıla anne ve babası Şebnem-Celal Çapa ile birlikte Maçka’daki Park Şamdan’da girdi.

Amcası Ahmet Çapa ise aynı saatlerde Banlieue’de eğleniyordu. Ahmet Bey’in eski sahibi olduğu Park Şamdan’a gecenin ilerleyen saatlerinde uğradığını duydum. Bu arada Emre Çapa’nın o gece anne ve babasının yanında birbiri ardına sigara yakmasını eleştirenlerin sayısı hiç de az değildi.

Etiler’den sonra Nişantaşı’nda

Ünlü isimlerin forma girmek ve sağlıklı bir yaşam sürebilmek için sık sık kapısını çaldığı diyetisyen Ender Saraç, Etiler’den sonra Nişantaşı’nda da bir diyet ve sağlık merkezi açmaya karar verdi. Ender Bey, önümüzdeki ay açılacak yeni mekanını, müşterilerinin hoşça vakit geçirebilmelerini sağlayacak şekilde donattığını ve dekore ettirdiğini söylüyor.

Bu iş ciddi

Rana Erkan, yaklaşık iki yıldır işadamı Erol Tabanca ile birlikte... Çifte yakın çevreler bu ilişkinin çok ciddi olduğunu, hatta onların 2007 içinde nikah masasına oturabileceklerini söylüyor. Yeni yılı Nişantaşı’ndaki Tuus Restaurant’da karşılayan Erkan ile Tabanca ise şimdilik evlilikle ilgili sorulara net yanıtlar vermekten kaçınıyor.

Banlieue’de eğlence

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, geçtiğimiz akşam eşi Mihriban Hanım’la Harbiye’deki Banlieue’ye gitti. Gazi ve Bilal Ateş kardeşlerin hazırladığı yemekleri afiyetle yiyen çiftle, mekanın ortağı Rose Kar da yakından ilgilendi. Kar, Müftüoğlu çiftini restoranında görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Üç arkadaş kayak tatilinde

Gülay Kamaz, Melis Murathanoğlu ve Suzan Hacısüleymanoğlu, yeni yılı Uludağ’da karşıladı. Bayram tatilini de değerlendiren ve yeni yıl kutlaması sonrası birkaç gün daha dağda kalan üç arkadaş, zamanlarının büyük bölümünü kayak yaparak geçirdi.

Uludağ ortakları

Uludağ’daki Kartanesi Otel’in sahibi Murat Aslan, otelinin altındaki barın işletmesini Nedim Binler’e verdi. Yaz aylarında Türkbükü’ndeki Mavi Otel’in barını işleten Binler’in tecrübesinden yararlanmak isteyen Aslan, kendisinden kış sezonunda otelinin barını işletmesini istemiş. Binler de fazla düşünmeye gerek duymadan teklifi kabul etmiş. Otelin üstündeki Çatı Bar’ı açmış. Yani iki arkadaş kış boyunca Uludağ’da olacak.

Bir Şamdan yetmez

Tekstilci Atilla Türkmen, bir dönemin hızlı çapkınlarındandı... Ancak Dilara Endican’ın ablası Aytül Hanım’la evlendikten sonra duruldu, hızlı yaşam tarzına bir nokta koydu. Geçtiğimiz ay Tohum Otizm Vakfı’nın düzenlediği yardım amaçlı gecede Caroline Koç’un tasarladığı broşa 220 bin dolar vererek adından söz ettiren Atilla Bey’e yılbaşı gecesinde rastladım. Eşi Aytül Hanım, dostları Celal-Şebnem Çapa, Ersoy Çetin ve Sennur Çiftçi’yle birlikte Maçka’daki Park Şamdan’daydı. 2007’yi burada karşılayan grup, ardından Etiler Şamdan’a geçti ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceye orada devam etti.

Marina’dan ayrılmış

Diş doktoru Galip Gürel’in İskoçya’da okuyan oğlu Ali, yılbaşı tatili için İstanbul’a geldi. Genç Gürel, 2007’yi annesi Berna Hanım ve babası Galip Bey ile birlikte Nişantaşı Beymen Brasserie’de karşıladı. Bu arada Ali Gürel’in, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’a getirdiği ve ailesiyle tanıştırdığı İskoçyalı sevgilisi Marina’dan ayrıldığını da öğrendim.
Yazarın Tüm Yazıları