Adalet kavramı

Mars ile Pluto arasındaki uyumlu etkileşim müthiş bir enerjinin açığa çıkacağını işaret ediyor.

Özellikle değişmesi istenen durumlar ve sahip olduğunuz enerjinin kullanım biçimiyle ilgili değişiklikler yapılabilir. Adalet kavramı, mevcut adalet sistemiyle ilgili yapılacak değişikliklerin fazla zorlanmadan gerçekleşebileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda fizik güç gerektiren çalışmaların da daha farklı bir şekilde açığa çıkacağını işaret ediyor.

Akrep burcu kadınları ve aşkları

Gizemli, etkileyici ve son derece çekici olan Akrep kadınları çok zekidir. Dikkati ve hafızası kuvvetlidir. Etrafında olup biten her şeyle ilgilenir ve bilmek ister. Görünen ve bilinenden daha fazlasını öğrenmek ister. Bir Akrep Kadınından gizli saklı bir şey yapılması, mümkün değildir. Müthiş bir iz sürücüdür ve şayet öğrenmek isterse mutlaka öğrenir.

Zodyak’ın en tutkulu kadınlarına daha çok Akrep burcu tipleri arasında rastlanır. Ne istediğini bilen Akrep burcu Kadınları son derece ihtiraslı ve kararlı tiplerdir. Fakat duygularını yansıtmazlar. Onlara baktığınız zaman ne düşündüğünü, ne hissettiğini anlayamazsınız. Fakat o bilir. Partnerini görür görmez anlayan Akrep Kadınları müthiş bir aşıktır. Fakat onlara uygun davranmanız gerekir. Öncelikle zeki olmanız ve onun zekasını küçümsemekten kaçınmanız gerekir. Sonra kendinizi yenileyebilme yeteneğiniz olması gerekir. Çünkü Akrep Kadınları değiştiricidir. Daima aynı olandan haşlanmaz ve değiştirmek için uğraşır. Aslında partnerini değiştirmeye çalışırken kendisini değiştirmeyi hedefler.

Güçlü erkekler ilgisini çeker. Kendisinden daha etkili ve güçlü olduğunu bilmek için zorlamaya başlar. Ona direnç gösterecek gücünüz varsa, ilişkiniz müthiş olacaktır.

Akrep Kadınları yönetilmekten hoşlanmazlar fakat buna karşılık güçlü bir erkeğin yönetici gücünü hissetmek ister ve ona güvenmek ister.

Güven ihtiyacı çok yüksek olan Akrep kadınları için evleri ve çocukları çok önemlidir. İyi eğitilmiş, yüksek değerleri olan çocuklara sahip olmak için büyük bir gayret gösterir ve geleceğe yönelik güvenli ortamı sağlamak için bütün zekasını ve enerjisini kullanır. Buna karşılık partnerinin de aynı duyguyu paylaşmasını bekler.

Astrolojik ilişkiler

Çcuklarınızla ilgili kaygılarınızı doğrudan doğruya çocuklara yansıtmaktan kaçınmalısınız. Astrolojik açıdan aslında uyumlusunuz fakat kızınızın şu sıralarda buluğ çağında olduğunu unutmayın ve ona yardımcı olmaya çalışın. Sizin burcunuz kızınızın yükselen burcu ve sizden çok fazla etkileniyor. Sizin fikirleriniz ve davranışlarınızı şu anda reddediyor olabilir fakat aynı zamanda sizden çok etkilendiğini bilin ve ona karşı anlayışlı davranın. Çocuklar kendilerini ortaya koymak için uğraşırlar. Onların bu duygusunu anlamaya çalışın ve sizi kopyalamasını beklemeyin. Kendisi olması için ona yardımcı olursanız ve fikirlerine saygı gösterirseniz ilişkiniz çok iyi olacak.

RUMUZ: ÇOCUK VE BEN
Yazarın Tüm Yazıları