Aceleci davranmayın

Disiplinli ve kararlı çalışmaların yapılacağı bir gün. Ancak değişen duygular nedeniyle istekleriniz değişebilir veya finans konularında hesapta olmayan durumlar ortaya çıkabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz.

Bugün harcamalarınıza özen gösterin ve gereksiz harcamalarda bulunmayın. Yatırıma yönelik çalışmalar yaparken aceleci davranmayın. Sevdiğinize karşı anlayış ve ilgi göstermeniz ve içinizdeki sevgiyi uyandırmanız gerekiyor.

İkizler burcunun özellikleri

21 Mayıs-21 Haziran arasındaki ilkbaharın son dönemini İkizler Burcu yönetir. Mevsimlerin arasında en fazla hareketliliğin olduğu bu dönemin içine doğan İkizler tipleri de son derece hareketli ve hemen her şeyle ilgilenen meraklı kişilerdir.

İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür, civayı sembolize eder ve İkizler burcu civa ile bütünleşir. Tıpkı bulunduğu kabın biçimini alan civa gibi İkizler tipleri de bulundukları ortama mükemmel bir uyum sağlar. Son derece hızlı hareket eder ve hemen her konuda bilgi sahibi olmak isterler.

Merkür, akılı sembolize eder. Zihinsel ve fiziksel iletişim, Merkür’ün yönettiği konulardır ve tabii iletişim cihazları. Her türlü haberleşme ve haberleşme araçlarıyla bağlantılı olan Merkür insanları nerede neler olup bittiğini takip etmek ve bilmek ister.

İkizler tipleri son derece zeki ve hızlı algılama yeteneğine sahiptirler. Çok kolay öğrenir ve öğrendikten sonra ilgisi dağılır. Bu nedenle bulundukları ortamda uzun vakit geçirmekten hoşlanmazlar. Ve uzun uzadıya bilgilenmek için yeterli sabrı göstermezler. (Doğum haritasında başka bir etki yoksa) Kısaca İkizler tipleri uzun soluklu ve yavaş ilerleyen işler yapamazlar. Çabuk biten, hızlı değişen alanlar da başarılı olurlar. Yani bir İkizler oturup uzun uzun roman yazamaz ama son derece başarılı hikayeler yazabilirler.

Zihinlerinin hızlı değişimi davranışlarına ve beğenilerine de yansır. Belirli bir tarzı olmadığını söyleyebiliriz. Hemen bütün tarzlar İkizler’e göredir. Sabah başka, akşam bambaşka bir kılıkta ve ruh halinde görebilirsiniz onları. Zaten değişen halleriyle birlikte beğenileri de değişir.

Son derece renkli tiplerdir. Hemen her şeyi merak ettikleri için girmedikleri ortam yok gibidir. Tabii bu merak bazen zor durumda kalmalarına neden olabilir.

Son derece özgür, esprili ve hemen her şeyi görüp anlamaya çalışan meraklı bakışlarıyla bir İkizler insanını kolaylıkla diğerlerinden ayırt edebilirsiniz. Konuşurken hemen bütün bedenleriyle özellikle elleriyle konuşurlar. Elleri hemen her işe yatkın olduğu için son derece beceriklidirler. El becerisi gerektiren alanlarda başarılı olabilirler.

Yalnız kalmaya tahammülü olmayan İkizler tipleri şayet yalnız kalacak olurlarsa bu kez de ellerinden telefon eksik olmaz. Evde kapalı kalsa bile telefonlarının olması yeterlidir. Tabii bu durumda telefon faturalarıyla başa çıkmak pek kolay değildir.

Aşktan daha çok arkadaşlık ihtiyacı duyan İkizler tiplerinin son derece değişik, birbirinden çok farklı anlayış ve kültüre sahip farklı arkadaş grupları vardır. İki grup hiçbir şekilde anlaşamazken İkizler tipleri hemen herkesle çok kolay ve rahat anlaşırlar.
Yazarın Tüm Yazıları