2005 yılında Oğlak burçları

Oğlak burcunun 2005 yılını çok merak edenlerin ısrarlı mektupları karşısında dayanamadım ve Oğlak dönemi bitmeden isteklerini yerine getirmeye karar verdim. İşte 2005 yılının Oğlaklara sundukları.

Geçen yılın baskı yaratan etkilerine direnç gösteren Oğlaklar, zorlu maratonlarını sürdürmeye devam edecekler.

Özellikle yılın ilk yarısında sosyal statülerini yükseltmek ve kariyer yapmak için çalışacaklar. Çok büyük beklentiler ve çok yüksek hedefler belirleyebilir ve bunun için çok fazla çalışabilirler. Kendinizi çok fazla zorlamasınız iyi olur. Bu arada karşınıza çıkan heyecan verici aşk maceralarını kaçırmayın.

Yeni yıla keyifli girecek ve sevdiklerinizle birlikte hem eğlenecek, hem de geleceğe yönelik isteklerinizi ortaya koyacaksınız. Ocak ayı sizin için hareketli ve başarılı çalışmalar yapacağınız bir dönem olacak. Sevdiğinizle sıcak ilişkiler kuracak ve geleceğe yönelik büyük projelerinizi anlatacaksınız. Bu devre içinde hem sevdiğinizin, hem de dostlarınızın desteğini alabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Şubat-Mart dönemi sizin için son derece yoğun geçecek. Çok büyük beklentiler içine girebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı zorlayacağınız bu devre içinde yapabileceklerinizden daha büyük sorumluluklar almaktan kaçınsanız iyi olur. Yoksa aşırı derecede yorulmanızı gerektiren ve kendinizi zorlamanız gerektiren durumlar çıkabilir.

Hırslı bir tavır içine girmekten kaçının. Biraz makul olursanız bu devre sizin için sürpriz fırsatların çıkacağı ve kazanç sağlayacağınız bir dönem olacak. Yoksa sağlık sorunları çıkabilir. Biraz rahat olun ve kendinizi aşırı derecede yormaktan kaçının.

Mart sonuna doğru iletişim sorunları veya karar vermeniz gereken durumlar olabilir. Özellikle ev veya işinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz fakat bu devre yeni kararlar almak, sözleşme ve anlaşmalar yapmak için pek uygun bir zaman değil. Zaten siz koşullarınızı zorlasanız bile beklemediğiniz aksaklıklar çıkabilir ve nisan ortalarına kadar işleriniz sürüncemede kalabilir. Halbuki bu dönemi çok iyi değerlendirebilir, yeni projeler üzerinde çalışabilir, planlarınızı uygulamak için ihtiyacınız olan incelemeleri yapabilir, nisandan sonra girişimlerinizde son derece başarılı olabilirsiniz. Nisan ayı girişimde bulunmak için pek uygun bir zaman değil.

(Devam edecek)

Satürn’ün baskısı hissedilecek

Sabahın erken saatlerinde Koç burcundaki Ay, Yay burcundaki Pluto’nu harekete geçirecek ve değişim arzularını uyandıracak. Radikal değişiklikler için derinlerden yükselen arzuları Satürn’ün baskısıyla gerçekleştirmek mümkün. Ancak Yengeç burcundaki Satürn tedbirli olmak için kuvvetli kaygılar uyandırabilir. Değişim arzusunun kuvvetli olacağı bugün, aynı zamanda isteklerin gerçekleştirilmesi için katı ve zorlayıcı duyguların açığa çıkmasına neden olacak. Bugün sert davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.
Yazarın Tüm Yazıları