2005 yılında Oğlak burçları (2)

Mayıs ayında atağa geçeceksiniz. İsteklerinizi ortaya koyacak ve yaratıcı fikirlerinizle etkileyici ve ikna edici olacaksınız.

Bu dönem hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz kazanç sağlayacağınız bir devre olacak. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmasa bile yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceksiniz.

Haziran-Temmuz dönemi beklentilerinizin artacağı bir dönem olacak. Fakat bu devre içinde olayları zorlamak yerine gelişmeleri izlemeniz daha iyi. İddiacı ve tartışmacı bir tavır içine girebilir, karar vermeniz güç olabilir. Aceleci davranmazsanız, Ağustos ayında işleriniz yoluna girecek.

Ağustos-Eylül dönemi sizin için son derece verimli geçecek ve keyifli çalışmalar yapacaksınız. Seyahate çıkabilir, sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Alışkanlıklarından kurtulmayı başaran Oğlaklar kendilerini son derece güçlü hissedecek ve yılın ikinci yarısı atağa geçecekler. Uzun zamandır isteklerinizi elde etmek için yaptığınız mücadelenin ödüllerini alacak ve çok hoş fırsatlarla karşılaşacaksınız. Farklı özelliklere sahip kişiler dikkatinizi çekecek ve heyecan verici aşklar yaşayacaksınız.

2005 yılında Oğlakların en fazla anlaştığı burçlar Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Kova ve Balık. Boğa ve Akreplerin zorlayıcı etkileri Oğlakları motive edecek ve daha kararlı olmalarına yardımcı olacak buna karşılık İkizler ve Yay onların değişim ihtiyaçlarını ortaya koyarken Başaklar emniyetli ilerlemelerini, Balıklar ise yaratıcılıklarını tetikleyecek.

ANLAŞAMADIKLARI

Oğlakların bu sene anlaşamadığı burçlar Koç, Yengeç, Aslan, Terazi ve Oğlak. Bir Oğlak ile başka bir Oğlağın beraberliği bu sene çekişmeli geçebilir şayet ortak beklentileri yoksa... Koç, Oğlaklara fazla ateşli gelirken Yengeçlerin güven ihtiyacı sizi fazlasıyla zorlayabilir. Aslanların ihtiyaçlarını anlamakta zorlanacak buna karşılık Teraziler size iyice anlaşılmaz gelecek.

Kariyer aşkından fırsat bulursanız müthiş aşklar yaşayabilirsiniz. Geçen yıldan beri çok çalışan Oğlaklar bu yılın sonlarına doğru ödüllerini alacaklar. Çok büyük beklentiler yüzünden zorlanabilirsiniz fakat biraz makul olmayı öğrenir ve alışkanlıklarınızdan vazgeçerseniz bu sene süper çıkışlar yapacaksınız. Hem aşk, hem de kariyer açısından gelişmeler ağır olsa bile verimli bir yıl olacak.

İkna edici özellikler ön planda

Bugün Boğa burcunda parlayan Ay, güçlü bir etkiye sahip. Maddenin değerini anlamak ve değerli olana sahip olmak için kuvvetli arzular uyandıracak olan gökyüzünün bu konumu serinkanlı davranmayı sağlayacak. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, keyifli organizasyonlar yapılabilir. İlişkileri sıcak hale getirmek ve duyguların ifade edilmesi için uygun bir dönem. Özellikle Toprak ve Su burçları yani Boğa, Başak, Oğlak, Akrep ve Balıklar, söylemek istediklerinizi bugün kolay anlatabilir, ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz. Yengeçler ise sözlerine özen göstermeli.
Yazarın Tüm Yazıları