12 ünlünün evi kitap sayfalarında

Ünlü isimlerin “TOG Concept” kapsamında dekore ettiği evlerin fotoğrafları kitap haline getirildi.

Haberin Devamı

Aralarında Arzuhan Doğan Yalçındağ&Çağlayan Tuğal, Caroline Koç&Gökhan Avcıoğlu, Oya Eczacıbaşı&Mustafa Toner’in de olduğu 12 ünlü isim ve 12 mimar, sosyal sorumluluk projesi “Sokak Lambası” kapsamında hayata geçirilen “TOG Concept” için ev dekore etmişti. Mustafa Taviloğlu’nun sahibi olduğu Mudo Concept; Toplum Gönüllüleri Vakfı, Trump Towers ve Maison Française dergisinin işbirliğiyle gerçekleşen projeyi ölümsüz bir esere dönüştürdü. 22 gün boyunca Trump Towers’ta sergilenen dekorasyonlar, “TOG Concept 12 Mimardan 12 Ünlü Evi” adlı kitapta toplandı.

DJ İdo Bitez’de

İbrahim Tatlıses’in Amerika’da okuyan ve son dönemde DJ’liğe merak saran oğlu İdo, İstanbul kulüplerinin ardından Bodrum-Bitez’deki Beyaz Beach’te performans sergiledi. Akşamüstü düzenlenen plaj partisinde tatilcileri dans ettiren İdo, albüm çıkarmaya hazırlandığını söyledi.

Haberin Devamı

İstanbul’a 5 yıldızlı 5 yeni otel

Ercan Keskin, Crowne Plaza İstanbul’un ardından beş yeni otel daha açıyor. Otellerin hepsi 5 yıldızlı olacak.

Turizm, inşaat, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Keskin Şirketler Grubu’nun patronu Ercan Keskin, geçtiğimiz yıl tarihi yarımadada hizmet veren 265 odalı Crowne Plaza İstanbul’u almıştı.
Keskin, şimdi de son yıllarda popülaritesi artan ve birçok kafe, restoran, bar, gece kulübüne ev sahipliği Karaköy’de otel açıyor. 200 odası bulunacak 5 yıldızlı Novotel’in temeli, kısa süre önce atıldı.
Sultanahmet Yerebatan Sarnıcı’na komşu iki tarihi binayı da butik otel yapmak için kolları sıvayan ünlü işadamı, otellerin dekorasyonunu uluslararası ödüllere sahip mimar Eren Talu’ya emanet etti.
Keskin, ayrıca Merter’de 5 yıldızlı iki otel, bir iş kulesi ve AVM’nin bir arada olduğu projeyi de hayata geçirdi.

Ön balayı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın kızı Ceyla Aysal, geçtiğimiz aylarda annesi Ahu Aysal’ın sahibi olduğu, Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın genel müdürü Mehmet Kırklar’la nişanlanmıştı. Evlilik hazırlığı yapan çift, düğün öncesi tatile çıktı. Ahu Aysal’ın Bodrum-Gündoğan’daki evine giden ikili, önceki gün iskelede öpüşürken objektife yansıdı.

Alaçatı’da

Haberin Devamı

Fatih ve Atilla Alkan’ın sahibi olduğu, İzmir’in en popüler eğlence adreslerinden Öküz, Alaçatı Port’ta yazlık şube açıyor. Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı’dan sonra eğlence tutkunlarına Alaçatı’daki adresinde hizmet verecek olan mekânın açılışı yarın yapılacak. Tanıtımı için açılış öncesi ‘‘Kim bu öküz?’’ diye gazetelere ilan verilen Öküz, aynı anda 1500 kişiyi ağırlayan restoran ve barı ile sabahın ilk saatlerine kadar açık kalacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları