Dinçer Güner

Mücadele etme ve harekete geçme zamanı

10 Şubat 2024
Gücü, tempoyu, savaşmayı ve harekete geçmeyi sembolize eden Mars, 13 Şubat’ta Kova burcuna geçecek ve 23 Mart’a kadar kalacak. Mars’ın her burç değişimi yeni mücadele alanlarının ne olduğunu ve hangi konularda zafere koşacağımızı anlatır. Bu geçişin etkilerine bakalım...

Mars Kova burcundayken genellikle daha özgür düşünmeye ve alışılmadık yolları denemeye yatkın oluruz. Bu dönemde yenilikçi yöntemlerle hedeflerimize ulaşmak için cesaret bulabiliriz. Sosyal adalet, grup aktiviteleri veya topluma faydalı projeler için mücadele etme ve harekete geçme zamanıdır.

Tam da bu süreçte otoriteyle olan ilişkilerimizde gerginlik katsayısı artabilir. Baskıcı ve kontrolcü insanlarla stresli durumlar yaşayabiliriz. Fakat bu günler bireysel hayatımızda devrimler yaratmak için en uygun zamanlardır. Transit sırasında teknolojiye ve yenilikçi fikirlere olan ilgimiz artabilir. Mars’ın enerjisi bilimsel araştırmaları veya internet üzerinden yapılan aktiviteleri canlandırabilir. Teknolojiyi kullanarak yeni işler yaratma veya mevcut sistemleri iyileştirme konusunda daha hevesli olabiliriz. Uydular, haberleşme, internet gibi konularda aksilikler de yaşanabilir.

Ancak Mars’ın Kova’daki konumu bazen sabırsızlık ve ani tepkileri de beraberinde getirebilir. Kova burcunun bağımsız doğası Mars’ın agresif enerjisiyle birleştiğinde inatçılığımız ve isyankârlığımız ortaya çıkabilir. Bu dönemde, özellikle grup içinde veya toplumsal konularda anlaşmazlıklar ve çatışmalar yaşayabiliriz. Çevremizde baskı gören, haksızlığa uğrayan birini gördüğümüz anda hızlı bir şekilde tepkimizi ortaya koymak isteyebiliriz. İnsan haklarına karşı çok daha hassas olabiliriz.

Mars Kova’dayken bireysel özgürlüklerimiz ön plana çıkar. Kişisel sınırlarımızı zorlamak ve kendimizi daha özgür ifade etmek için fırsatlar bulabiliriz. Cinsel anlamda da tabularımızı yıkabiliriz.

Kova burcunun bağımsız doğası Mars’ın agresif enerjisiyle birleşince isyankârlığımız ortaya çıkabilir.

Mars’ın Kova’daki konumunun dünyadaki etkilerine bakarsak insan hakları, adalet ve çevresel konularda toplumsal hareketlerin artması muhtemel. Ayrıca bu konum teknolojik gelişmeleri teşvik edebilir. Fakat diğer yandan bilimsel ve deneysel kazalar, uzayla ilgili teknik büyük arızalar yaşanabilir. 

Toplumsal düzeyde anlaşmazlıklar, protestolar ve huzursuzluklar ortaya çıkabilir. Baskı altındaki gruplar radikal değişiklikler talep edebilirler. İsyankâr çıkışları, iş bırakmaları, toplu gösterileri bol bol görebiliriz. Mars’ın Kova burcunda temsil ettiği havacılık, uçak, uydu, haberleşme, sosyal ağlar ve internet gibi konularda da zorlayıcı etkiler oluşabilir.

Yazının Devamını Oku

İsyanlarla dolu bir yeniay

4 Şubat 2024
Bu hafta gümbür gümbür bir yeniay geliyor! Kova burcunda ama işin içinde Uranüs var. Sabrımız az, sürprizlerin nereden geleceği belli değil, skandalları ve şokları içinde barındırıyor… Hem Kova hem Uranüs birleşince içimizdeki küçük asi uyanacakmış gibi duruyor.

Gönül ister ki hep güzel şeyler yazalım, iyi haberler verelim ama gökyüzünde her zaman tatlı tatlı görünümler olmuyor. 10 Şubat’taki yeniay hepimizi asileştirebilir, skandallarla sarsılıp bizi şoke edecek gelişmelerin içinde olabiliriz. Kova burcunun 20’nci derecesinde gerçekleşecek yeniayın 5 gün önceden başlayan etkisi 10 gün sürecek. Bakalım bu haftanın gün gün tüyoları nasıl…

TRAVMALARI ANLAMAK

Bugün Ay 6.23 ile 9.27 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcuna geçecek. Güneş ile Şiron arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün.

İçsel yaraları iyileştirme fırsatları ortaya çıkabilir. Geçmişte yaşanan acılar ve travmaları anlama, kabul etme şansı bulabiliriz. Başkalarının acılarına daha hassas tepki verme eğiliminde olabiliriz. Yaratıcılığımızı daha iyi kullanma fırsatı da bulabiliriz. Bu açılar öğrenme ve büyümeyi teşvik eder.

SOSYAL HAYATTA HAREKET

Yarın Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Merkür, Kova burcuna geçecek ve 23 Şubat’a kadar seyahat edecek. Merkür, Kova burcunda seyahat ederken teknoloji daha çok ilgimizi çekmeye başlar, bilimsel gelişmeleri yakından takip eder, toplumsal konularda fikrimizi ifade etmek isteriz. Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak için de güzel bir dönemdir. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenir. Haklara, eşitliğe, politik ve sosyolojik normlara daha fazla dikkat ederiz. Sosyal ağlar aracılığıyla kendimizi tanıtma ve yeni bağlar kurma arzusu duyarız ve bunları  gerçekleştirebilecek enerjimiz de olur.

YIKILSIN KURALLAR!

Salı

Yazının Devamını Oku

Bu yeniayda özgür olmak isteyeceğiz

3 Şubat 2024
10 Şubat’ta toplumsal adalet, teknoloji ve bilim alanlarındaki gelişmelerin öne çıktığı bir yeniay bizi bekliyor. Etkileri 5 gün öncesinden başlayacak Kova burcundaki bu yeniayın Boğa burcundaki Uranüs’le sert bir etkileşimi olacak. Değişimlere direnmek yerine onları kabullenmemiz gereken bir dönemdeyiz.

Kova yeniay zamanları rutinin dışına çıktığımız, özgür düşünmeye ve sıradışı çözümler üretmeye başladığımız zamanlardır. 10 Şubat Cumartesi günü Kova burcunun 20’nci derecesinde gerçekleşecek yeniayın 5 gün önceden başlayan etkisi 10 gün sürecek. Bu günlerde toplumsal adalet, insan hakları gibi konulara daha fazla ilgi duyabiliriz. Teknolojiye, bilime, geleceğe yönelik konularda araştırmaların yapıldığı bir zamana da işaret ediyor olabilir. Teknolojinin her türlü nimetinden faydalanacağımız bir döneme girebiliriz. Özellikle dijital işlerimizi, fikirlerimizi, projelerimizi hayata geçirmek için güzel bir yeniay bizi bekliyor. Katılmayı düşündüğümüz eğitimler varsa bunlar için de adımlar atabiliriz.

Mevcut çevremizi genişletmek, yeni insanlarla tanışmak veya toplum içinde daha aktif rol almak isteyebiliriz. Bu dönemde bireysel hareket etmekten çok içinde olduğumuz grupların faydasına kararlar almayı tercih edebiliriz. Entelektüel anlamda kendimizi geliştireceğimiz, insan ilişkilerini konuşmaktan çok yeni fikirleri masaya yatıracağımız, önemli konular üzerine sohbet edeceğimiz bir zamandayız.

Özgür olmak isteyeceğiz. Toplumun beklentilerinden bağımsız kendi değerlerimiz ve inançlarımızla hareket etmek önceliğimiz olacak. Hayatımızda radikal değişiklikler yapmaya karar verebiliriz. Tarzımızı, fikirlerimizi veya işimizi gözden geçirebiliriz.

Bu yeniayın başrolünde Boğa burcunda seyahat eden Uranüs olacak. Bu konum maddi konulara, konfor alanlarımıza ve güvenlik duygumuza ani farklılıklar getirebilir. Bağımsızlık arayışımız maddi durumumuz, sosyal ilişkilerimiz ve kariyerimizde gerilimlere yol açabilir. Ani finansal kayıplar ve harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Değişimlere direnmek yerine, onları kabullenmeli ve mevcut koşullara uyum sağlamalıyız. Yeniliklere açık olmak ve beklenmedik durumlar karşısında yaratıcı çözümler bulmak gerekebilir.

Kişisel değerlerimizi veya inançlarımızı sorgulayabiliriz. Hayatımızda neyin gerçekten önemli olduğunu düşünmek isteyebiliriz. Tutunduğumuz bazı eski fikirlerimizi ve yaşam tarzımızı bırakmak için iyi bir zaman olabilir. Bu dönem tahammül seviyemiz çok düşük olabilir ve kendimizi daha isyankâr hissedebiliriz.

Sağlık açısından da Kova burcu dolaşım sistemini, kalbi ve tansiyon sorunlarını sembolize eder. Bu konulara ekstra dikkat etmekte fayda var. Ayrıca 20 derece Kova bel bölgesine işaret ediyor. Belimizi zorlayacak hareketlerden kaçınmalıyız.

Kova burcu dünya astrolojisinde bilimsel gelişmeler, insan hakları, marjinal kişiler, azınlıklar, uzay ve astrolojiyle ilgili konular, havayolları, uçaklar, fırtına ve kasırgalar, büyük teknolojik altyapılar ve yeni icatlarla ilgilidir. Bu dönemde teknoloji ve bilim alanında gelişmeler görebiliriz. Özellikle internet, yapay zekâ ve uzay teknolojisi gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Uranüs başrolde olacağı için ekonomik ve toplumsal sistemlerde ani değişiklikler gözlemlenebilir. Finansal piyasalarda dalgalanmalar, ekonomik krizler veya kaynaklarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Genel anlamda finansal skandallar ve beklenmedik gelişmelerin yanı sıra özellikle kripto parayla ilgili sarsıcı haberler duyabiliriz. İsyanlar, ayaklanmalar veya uçak kazaları gündeme gelebilir. İnsanlar özellikle çevre, eşitlik, özgürlük ve insan hakları gibi konularda seslerini daha fazla çıkarmak isteyebilirler.

Yazının Devamını Oku

‘Havada aşk kokusu var’

28 Ocak 2024
Sevgi, ilgi ve değerli olduğumuzu hissetme ihtiyacımız yüksek. Ne mutlu ki aşk konusunda en şanslı günlerdeyiz. Hoşlandığımız kişiye açılabiliriz. Kendimizi en yaratıcı şekilde ifade ederken, iletişimde yumuşak, empatik, sevecen bir modda olacağız.

Bu hafta gökyüzünde heyecanlandırıcı gelişmeler yaşanıyor. Hayatımızın farklı alanlarında harika fırsatlar ve şanslar elde ederken diğer taraftan da oldukça hızlı, aktif ve dinamik adımlar atacağız. Gökyüzünün iki iyicili Venüs ve Jüpiter arasında harika etkileşimler var, özellikle ekonomik anlamda nefes aldıracağa benziyor. Aşk fırsatlarına karşı da hazır olun, benden söylemesi! Bakalım bu gelişmeler günlük hayata ve burçlara nasıl yansıyacak…

 

CİDDİ İLİŞKİLER ZAMANI

Bugün Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Venüs’le Satürn arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi 2 gün). Bu aralar sevgi, ilgi ve değerli olduğumuzu hissetme ihtiyacımız yüksek. Çapkınlık değil, ciddi ilişkilerin peşinde koşma zamanı. Yeni ilişkilerde ihtiyacımız disiplinli, sorumluluk sahibi olmak. Partnerle olası sorunlar pratik
çözümler sayesinde rahatlayabilir. Yatırım araçlarını araştırmak, tasarruf planları yapmak için de uygun zamanlar.

 

YEME-İÇME ABARTILABİLİR

Yarın

Yazının Devamını Oku

Yapay zekâ dünyasına hazır olun

27 Ocak 2024
Bir burçta ortalama 12-30 yıl arası kalan Plüton, 2008’den beri Oğlak burcunda seyahat ediyordu ama geçen pazar Kova burcuna geçti. Yeni bir düzenin doğuşu, eskinin bitişi, ölüm ve kuşaklararası farklılık gibi kavramları sembolize eden gezegenin bu seyahati ne anlama geliyor, birlikte bakalım...

Plüton 1930 yılında keşfedilen, Güneş sistemine en uzak gezegen. Geçen sene 23 Mart-11 Haziran arası bir süreliğine Kova burcundaydı. Bu sene de 21 Ocak-1 Eylül arasında Kova burcunda olacak ama kısa bir süreliğine yine 1 Eylül-20 Kasım arası Oğlak burcuna dönecek. Sonra yeniden Kova burcuna geçecek ve 2043 yılına kadar bu burçta kalacak. Plüton genel olarak güç elde etme, yıkım, değişim, dönüşüm, yeni bir düzenin doğuşu, eskinin bitişi, ölüm, yeraltı dünyası, altın, petrol, depremler, karanlık ortamlar ve kişilerle sembolize edilir. Ayrıca kuşaklararası farklılığın temelini oluşturur. Bu yüzden de jenerasyon gezegenlerinin ağır abisi olarak bilinir. Etkisi kalıcı ve çok büyüktür.

2008 yılından bu yana Plüton, Oğlak burcunda seyahat ediyordu. O zamandan beri bu burcun sembolize ettiği birçok konuda büyük değişimler, yıkımlar, değişim ve dönüşümler meydana geldi. Oğlak burcu ekonomi, iş dünyası, yöneticiler, inşaat sektörü, kurallar, disiplin gibi konuları sembolize eder. 2008 yılından bu yana inşaatla başlayan, sonra teknolojiyi takip eden ekonomik krizlerin yanı sıra dünya üzerinde sert ve acımasız ülke yöneticileriyle karşılaştık. COVID-19’la birlikte yaşamlarımıza bir süre sıkı disiplin uyguladık, yalnız kaldık, korktuk.

2023 senesinde Plüton çok uzun süre 29 derecede seyahat etti. Bu açı astrolojik olarak kriz dereceleridir. Bir şey bitecektir, yeni bir şey başlayacaktır ama henüz o koşullar oluşmamıştır. Bir sıkışma, arada kalma, daralma halini anlatır. Plüton tekrar 1 Eylül-20 Kasım arası 29 derecede Oğlak burcunda olacağından 2024’te bu tarih aralığına yine dikkat etmekte fayda var. 

2023 yılında Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle hayatımıza bu burcun temsil ettiği ChatGPT ve türevi yapay zekâ asistanları girdi. En nihayetinde Kova dediğimizde her zaman aklımıza dijital konular, uzay, insan hakları, özgürlük, bağımsızlık, bilimsel gelişmeler gelir. Plüton Kova sürecinden geçen seneki yazımda da bahsetmiştim. Eğer özetlemem gerekirse öncelikle bu dönemde insanlığa faydalı olacak bir teknolojik değişim ve dönüşümden bahsedebiliriz. Son yıllarda teknoloji ve iletişim alanındaki Jeff Bezos, Mark Zuckerberg ve Elon Musk gibi isimler hayatımızı, siyasetimizi, sosyal yaşamlarımızı yönetir oldular. Bu dönem artık sona eriyor. Sadece belli bir zümre için değil herkese fayda sağlayacak başka bağımsız sistemlerin kurulmaya başlayacağını söyleyebiliriz. ‘X-Men’ (2000) filmindeki Profesör Xavier’in herkesin bilincine aynı anda bağlanabildiği ‘cerebro’ adında bir makinesi vardı. İşte Plüton Kova çağında belki de böyle bir cihaz icat edilebilir. Teknolojik doğumların yaşanacağı bir döneme de giriyor olabiliriz, yani artık çocukların dünyaya gelmesi için bir kadına ihtiyaç duyulmayabilir. Bununla birlikte toplumsal cinsiyet rolleri de tarihe karışabilir. Teknolojiyi ve bilimi esas alan yepyeni toplumlar oluşabilir.

Uzayda yaşamın temelleri atılabilir, ilk koloniler kurulabilir. Yeni bir sanayi devriminin eşiğinde olabiliriz.

Plüton’un Kova burcundaki bu seyahati ülkelerarası sınırların yeniden düzenleneceği bir zamana da işaret edebilir. Yani 2024’te ‘3. Dünya Savaşı’nın ayak seslerini duyabiliriz. Ayrıca feminist grupların ve kadınların çok güçleneceği bir dönem olabilir.

Kova burcundaki Plüton başlangıçta toplumumuzda neyin artık işlemediğini ortaya çıkaracaktır çünkü bu gezegen böyle çalışır. Zehirli olanları ve artık ihtiyaç duyulmayanları temizler. Geçiş çok tatlı olmayabilir. Örneğin 2008’de Plüton’un Oğlak burcuna girmesiyle küresel bir ekonomik kriz yaşanmıştı hatırlarsanız. Şimdi Kova burcuna geçmesiyle hem teknolojik hem de toplumsal krizleri tetikleyebilir.

Yazının Devamını Oku

Güç ve etik değerler savaşacak

21 Ocak 2024
Aslan burcunda oluşacak dolunay büyüme ve gelişmeyi de beraberinde getiriyor. Dönüşmek ve güçlenmek için fırsatlarla karşılaşacağız. Ama elde ettiğimiz gücü kötüye kullanmamak için mücadele etmeli, etik değerlere sahip çıkmalıyız. Bu hafta Boğalar kariyer konusunda güç kazanırken İkizler burcundakilerin hayata bakışı farklılaşabilir. Aslanlar fiziksel, Kovalarsa mekânsal değişiklikler yaşayabilir.

2024’ün ilk dolunayı Aslan burcunda meydana gelecek. Dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissedeceğiz. Bu dönemde biraz temkinli olmakta fayda var. Büyümek ve gelişmek için çok sayıda fırsat söz konusu ama elde edeceğimiz gücü kötü niyetli bir şekilde kullanmamak gerek. Güç ve etik değerler karşı karşıya gelebilir. Sakin olmalı ve gücümüzü kontrol ederek değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bakalım dolunay burçları bu hafta nasıl etkileyecek?

SINIRLAR GENİŞLEYECEK

Bugün Plüton burç değiştirerek Kova’ya geçiyor. Plüton ağır hareket eden bir gezegendir ve 2043 yılına kadar Kova burcunda seyahat edecek. Plüton bir sistemi ve düzeni yıkarak yeni bir sistem ve düzene geçişe işaret eder. Bu etkiyi bireyselden çok dünya ve yaşadığımız coğrafya üzerinde görürüz. Bu Kova burcunun temsil ettiği düzeyde bir geçiş olacak. Her şeyin çok daha dijitalleşmesi, insan gücünün azalması, sınırların ortadan kalkması, özgürlük kavramının genişlemesi, azınlık olarak görülenlerin güç kazanması, sıradışı olanların normalleşmeye başlaması, uzayda yaşam gibi geniş yelpazede devrim niteliğinde gelişmeler ortaya çıkabilir. 

ODAKLANMA SORUNU...

Yarın Ay İkizler burcunda seyahat ettiği için koşullar değişken olabilir. Ruh halimizde de dalgalanmalar olur. Oldukça hareketli bir gün, iletişim kanallarını aktif olarak kullanabiliriz. Önemli haberler alıp verebiliriz. Birden çok işle ilgilenebilir ama odaklanma sorunu yaşayabiliriz. Özel hayata dair önemli konuşmalar yapmak, karar almak için uygun bir gün değil. Araştırma ve eğitimle ilgili konularda başarı yakalama oranımız yüksek. Bugün istediğimiz bir alanda eğitime başlayabiliriz.  Fakat derinlik ve sabır isteyen konularda başarı şansı düşük.  

DİSİPLİNLİ OLACAĞIZ

Salı

Yazının Devamını Oku

Hayatlarımızda dönüşüm zamanı!

14 Ocak 2024
Plüton 21 Ocak’ta 19 yıllığına Kova burcuna geçiyor! Tarihi zamanlara tanıklık edeceğiz demek yanlış olmaz. Düzeni yıkıp yeni bir düzen kuran Plüton yaşamlarımızda çok büyük değişimler başlatacak. 2023 Mart’ında bir süreliğine bu burca geçmişti. Mart-haziran arası öngösterim zamanıydı, o dönem hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı, bir düşünün bakalım…

Burç değiştirerek 2008’den beridir seyahat ettiği Oğlak’tan çıkıp Kova’ya geçen Plüton genel olarak güç demek. Plüton ayrıca yıkım, değişim, dönüşüm, yeni bir düzenin ve sistemin doğuşu, eskinin bitişi, ölüm, yeraltı dünyası, mafya ilişkileri, altın, petrol, depremler, kanalizasyonlar, karanlık ortamlar, karanlık kişilerle sembolize edilir. Ve kuşaklararası farklılığın temelini oluşturur. Etkisi kalıcı ve çok büyüktür. Önce bu haftaya gün gün bakalım...

Yavaş, sağlam kararlar

Bugün Ay 6.28’de Balık burcuna geçiyor. Ayrıca Merkür, Oğlak burcuna geçip 5 Şubat’a kadar seyahat edecek. İletişim, haberleşme, düşünce tarzımız, yolculuklar ve ticaret bağlantılarını sembolize eden Merkür, Oğlak burcunun temsil ettiği yapısalcılığı ve metotlu düşünmeyi, gerçekçi, otoriter, odaklı ve ciddi bir bakış açısını destekleyecek. Bu dönemde iş ve kariyer konularına, yatırım alanlarına bu perspektifle yaklaşabiliriz. Fikirlerimiz, kararlarımız daha gerçekçidir. Kendimize hedef koyma ve stratejiler belirleme dönemidir tam olarak. Gerçi bu dönem karar verme mekanizması yavaş işler ama sağlam kararlar veririz.

Meditasyon günü

Yarın Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Güneş ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Bu aralar hassasiyetimiz artarken sezgilerimiz ve hayal gücümüz güçlenebilir. Hem kendimize hem de çevremize karşı önemli farkındalıklar geliştirebiliriz. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek, yeni hedefler belirlemek için harika bir gün. Bir yandan yardıma ihtiyacı olanlara merhametle yaklaşmak için de harika zamanlar. Bu açı, yaratıcılığın ve sanatsal yeteneklerin güçlenmesine yardımcı olur; müzik, dans veya yazı gibi alanlarda daha yaratıcı olabiliriz. Meditasyon ve içsel yolculuklar için uygun bir zamandır.

Belirsizlik kalmıyor

Salı Ay 7.31 ile 7.48 arasında Balık burcunda boşlukta olacak, ardından Koç burcuna geçecek. Merkür ile Satürn arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Zihnimizin berrak olacağı, belirsizliklerin ortadan kalkacağı, karar verirken zorlanmayacağımız ve vereceğimiz kararların arkasında rahatlıkla durabileceğimiz zamanlar. Önemli iş toplantıları yapmak, anlaşmalar imzalamak, ayrıca taşınmak için de uygun. Uzun vadeli planlar yapabiliriz. Başkalarına tavsiyeler verebilir, yol gösterici olabiliriz.

Tartışmaya girmeyin

Yazının Devamını Oku

Yeni yıla, ilk yeniayın güzel etkileriyle başlıyoruz

7 Ocak 2024
Oğlak burcunda yılın ilk yeniayı meydana geliyor. Güzel etkilere sahip yeniayda hayatımıza yeni hedefler, yeni kurallar, yeni amaçlar belirlerken tüm bunları özgürlük alanları açıp kendi kendimize yapacağız. Aslanlar sürprizli iş teklifleri alırken Balıklar dostlarıyla para kazanabilecekleri fırsatları değerlendirecek. Boğalar eğitim, Yengeçlerse ilişkiler alanında yeni adımlara hazır olsun.

Yılın ilk yeniayı 11 Ocak’ta, Oğlak burcunda meydana gelecek. 5 gün önceden görmeye başladığımız etkisi toplam 10 gün sürecek. Bu yeniaya Uranüs’ün destekleyici; hayata geliş amaçlarını temsil eden Ay düğümlerininse stresli bir etkileşimi olacak. Bakalım bu durum günlük hayatı ve burçları nasıl etkileyecek?

YANILGIYA DÜŞMEYİN

Bugün Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. 23.20 itibariyle de boşlukta olacak. Ayrıca Merkür ile Neptün arasında kare açı oluşacak, etki süresi 3 gün. Düşüncelerimizi net ifade etmek zorlaşabilir. Yanlış anlaşılmaya ve yanılgılara düşmemek için ekstra dikkat harcamak gerekebilir. Dalgın ve dikkatsiz hareket edersek kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksek, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okumalıyız. Anlatılan, vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Banka hesaplarımızda karışıklıklar çıkabilir; şifrelerimiz kontrolümüz dışında değiştirilebilir. Önemli imzaları birkaç gün beklemekte yarar var.

YENİ ŞEYLER ZAMANI

Yarın Ay 0.08 itibariyle Yay burcuna geçecek. Güneş ile Uranüs arasında üçgen açı oluşuyor. Etki süresi 3 gün. Hayatımızda radikal değişiklikler yapmak için çok güçlü istek duyabilir; ani kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Yeni deneyimlere ve yeni maceralara açık ve hevesliyiz. Rutinin dışına çıkmak, yeni şeyler denemek için harika zamanlar. Farklı ve sıradışı insanlarla bir araya gelebiliriz. Dijital işler ve projeler için de harika bir zaman. Yaşamımızda özgürleşmek istediğimiz hangi alan varsa ona yönelebiliriz. Bu dönemde beklenmedik olaylar, fırsatlar ve sürprizlerle karşılaşma
olasılığı artar. Rahatlıkla risk alabiliriz.

PES ETMEK YOK!

Salı

Yazının Devamını Oku