Başı sonu belli

BU sene Kaptan Bülent’ten dolayı özellikle izlediğim Belediyespor takımı Webo gittikten sonra ciddi manada oyun anlamında sıkıntı yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Webo sadece gol atmak, atırmakla kalmıyor, iyi işler yapan bir forvetti. Zenke iyi ama tamamlayıcı forvte özelliği olan bir oyuncu. Bu ciddi değişimin yanında cezalı Holmen’in olmaması etkili oldu.
G.Saray’ın zaten iyi olan formunun yanında bu kadar avantaj ve üstünlük ile maça başlaması doğal olarak oyunu tek taraflı ve kaçınılmaz bir sona gidiş olarak tarif ediyordu. Sonun başlangıç noktası da Burak’ın golü oldu.
Belediye takımının uzun zamandır çok iyi yaptığı taktiğidir iyi kapanıp çabuk hücum yapmak. Ama G.Saray karşısındaki Belediye takımı kendi isteği ile kapanmadı. Tam tersi G.Saray’ın çok etkili baskısından çıkamadı.

EFSANE MİSYONU...

ZATEN dünyanın en büyük oyuncularından biri ama her maçta her geçen hafta ders niteliğinde maçlar izlettiriyor. Kendisine yeni bir rol biçmiş büyük oyuncu. Burak’ı yıldız yapmak. Dikkat edin maçlarda kendini ikinci plana atarak ve özellikle Burak Yılmaz’a pozisyon hazırlama ve asist yapmak işini sanki görev adletmiş. Bu da başka bir büyük oyunculuk işi. O kendisine ait olan en iyi ve en etkili oyuncu bayrağını Burak Yılmaz’a devretmeyi tercih etmiş. Bunu da Burak’ı daha fazla ceza alanı içinde tutup, kendini ceza alanı dışında top alıp pozisyon hazırlama ve kaleye uzak kalma fedakarlığı ile yapıyor.

REAL HAFTASI

Haberin Devamı

G.SARAY için artık çok önemli ve tarihi bir maç var artık. Real Madrid karşılaşması yine unutulmaz bir maç olacak. Bu maçlarda 3 şeyi kesin görürüz.
1-Galatasaray pozisyon bulur, gol atar.
2-Galatasaray yemeden duramaz.
3-Çok zevkli ve bol pozisyonlu maçlar olur.
Yani sonuç ne olursa olsun Galatasaray güçlü rakibine karşı kafa kafaya oynar ve oyun açısından tatmin eder.

Yazarın Tüm Yazıları