Mehmet ARSLAN
Spor Yazarı

Mehmet ARSLAN

Mehmet ARSLAN
Tüm Yazıları

Türk futbolunu karanlığa gömdünüz

Süper Lig’i boş tribünlerden kurtarmanın tek yolu gündüz maçlarıdır. Hem “Kadınlar ve çocuklar statlara gelsin” diyorsunuz hem de maçları neredeyse gece yarısı başlatıyorsunuz. ‘Hava sıcak’ bahanesinin arkasına saklanmayın. Eğer sıcaksa diğer karşılaşmaları neden saat 19.15’te oynatıyorsunuz? Maçlardan önce sanatçı çağırarak, konserler düzenleyerek aileleri tribünleri çekemezsiniz, bu şekilde yapmakla ancak kendinizi kandırırsınız.

Devamını oku

Seni çok özleyeceğiz İsmail Hocam

Fenerbahçe’deki görevini layıkıyla yerine getirip alkışlarla veda eden İsmail Kartal, sadece başarılı bir teknik direktör değildi... “Futbolculuk hayatımda hep Fenerbahçe’ye ve taraftarına layık olmak vardı içimde. Bugün dönüp baktığımda ne hissediyorsunuz, derseniz ‘Mutluyum’ derim. Çocukluk hayalini gerçekleştiren bir çocuğun mutluluğu. Sonra teknik direktörlük... Oyuncular bir gün maçtan sonra bana gelip teşekkür ettiler” diyor, en sıkıntılı döneminde göreve koşup bahane üretmeden çalışan ve başarılı olan İsmail Kartal...

Devamını oku

İşte Jesus’un toplantıda söylemediği Mesut Özil kararı

Portekizli teknik adamın, takımdaki geleceği tartışılan ünlü futbolcuyla ilgili düşüncesi net. Bilindiği üzere Fenerbahçe, Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın kadro dışı bırakılmasından sonra yükselişe geçmiş ve sarı lacivertlilerin bu iki oyuncu ayrıldıktan sonra ‘takım’ olduğu belirtilmişti. 2.5 aydır takımın tüm maçlarını izleyen Jorge Jesus da aynı kanaatte. Bunun yanı sıra Mesut ile yönetim arasında da bağlar tamamen koptu. Bütün bunlar Mesut Özil döneminin kapandığının açık göstergesi.

Devamını oku