Fernando Muslera ve özgüven

Galatasaray, zor geçmesi beklenen bir deplasmandan daha galibiyetle döndü.

Haberin Devamı

Galatasaray bu sezon kalesinde hiç bu kadar çok şut gördüğü ve rakibe pozisyon verdiği bir maç oynamamıştı. Adana Demirspor karşısında kaptan Fernando Muslera yaptığı kurtarışlarla skorun 0-0’da kalmasını sağladı. Özellikle kendi sol kanadından çok geçiş yiyen Galatasaray, 1-0’ı bulduğu 53’üncü dakikaya kadar çok zorlandı.

KEREM DEMiRBAY’IN GOLÜYLE MAÇ KOPTU

Oyun içinde çok gözükmeyen Hakim Ziyech’in golü Galatasaray’ı rahatlattı. Sarı kırmızılı takım adına dünün çok iyi görünmeyen ismlerinden biri olan Kerem Demirbay’ın şık golünden sonra da maç koptu.

Galatasaray’da yakalanan 14 maçlık galibiyet serisi beraberinde müthiş bir özgüven getiriyor. Sarı kırmızılılar şartlar ne olursa olsun sahip oldukları kazanma duygusundan uzaklaşmıyor.

ADANA DEMiRSPOR OYUNU ÇiRKiNLEŞTiRMEDi

Haberin Devamı

Dün Adana Demirspor da oyunu çirkinleştirmedi ve sadece oynamayı düşündü. Çok fırsat yakaladılar ancak final işlerinde gereken sakinlik ve beceriden yoksunlardı.

Fernando Muslera’nın da önemli kurtarışlara imza atması Adana Demirspor’un golü bulmasını engelledi.

Dün akşam Adana’da hareketli, tempolu, güzel bir maç izledik. Galatasaray, zorlu görünen Alanyaspor deplasmanından sonra zirve yarışında bir başka zor görünen deplasmandan da farklı galibiyetle ve gol yemeden döndü, derbi haftasında büyük avantajı da eline geçirdi.

Yazarın Tüm Yazıları