Bir hafta futbolu unutun

Dünya yine Türkiye’nin güzelliklerini izlemeye  başladı. Bugün (Dün) İstanbul’un nefis Boğaziçi görüntüleri ile  Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu start aldı.

Haberin Devamı

Hadi sizlerde bu güzellikleri izlemek için ya televizyonların başına geçin, ya da Tur’un yapılacağı yerlere gelerek bu harika organizasyona destek verin. Ne var yani, bir hafta futbolu unutuverin. Ben unuttum bile. Her sene büyük bir heyecan içinde bu organizasyonu bekliyorum. Bu sene etaplarda biraz değişiklik oldu ama güzel oldu. Kapadokya’nın nefis görüntüleri ile birlikte Mevlanalar şehri Konya’dan da geçeceğiz. Böylesine dev bir organizasyonu hazırlamak da kolay değil. Burada Başkan Emin Müftüoğlu’na ayrı bir parantez açmalıyız.

Nasıl mücadele ettiğini ve tüm engelleri hangi zorluklarda aştığını çok iyi biliyorum. Bu tur inanılmaz alışkanlık yapıyor. Dünyaca ünlü o takımlar da artık koşa koşa geliyorlar. Tabi bir de işin maddi boyutu var. Sponsorlara da alışkanlık yapıyor. Geçen sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet ailesine katılan Vestel desteğini artırarak sürdürüyor. Vestel Genel Müdürü Ergün Güler inanılmaz bir bisiklet sevdalısı. Hele hele Salcano ve Bayram Akgül. Yalnızca Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu değil, pedalların döndüğü her yerde varlar. Ben Türkiye’nin diğer büyük firmalarını da bu güzelliklere ortak olmaya davet ediyorum.

Haberin Devamı

Her sene tüm etaplarda bu organizasyonu seyretmeye gelenler final alanlarını doldurup taşırıyorlar. Her atabın ayrı bir güzelliği var ve gelin bu güzelliklere ortak olalım. Bugün Kapadokya’nın büyüleyici güzellikleri Mevlanalar şehrine doğru yollara düşüyoruz. 

Yazarın Tüm Yazıları