GeriAtıştırmalık Tarifleri Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi
Omega3 kaynağı bu ekmekleri sahurda tüketmeye ne dersiniz?

Omega-3 kaynağı bu atıştırmalıkta sağlık ve lezzet bir arada

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 4 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 kutu ton balığı
  • 1 adet taze soğan
  • 1 kaşık mayonez
  • 4-5 dal maydanoz
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • ½ çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi Nasıl yapılır?

Geniş bir kaseye ton balığını alın. İçine doğranmış taze soğan, maydanoz, mayonez, ezilmiş sarımsak, tuz ve baharatları ekleyin. Eklediğiniz bu malzemeleri karıştırın. Tam buğday ekmeğini teflon tavada ya da ekmek kızartma makinesinde kızartın. Kızaran ekmekleri tabağa alın ve üzerine hazırladığınız harçtan sürün. Domates dilimleriyle servis edin.