GeriTavuk Yemeği Tarifleri Soğanlı tavuk göğsü tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Soğanlı tavuk göğsü tarifi

Soğanlı tavuk göğsü tarifi

Tavuk göğsünü seviyorsanız ve hızlı bir tarif arıyorsanız 25 dakikada bu tarifi yapabilirsiniz. Lezzetini piyazlık doğranmış kuru soğanlardan alan soğanlı tavuk göğsü tarifi, sıkışık zamanlarda başvurulacaklar listenizin bir numarası olacak. İsterseniz halka halka doğranmış dolmalık biberler de ekleyip tadını birkaç katına çıkarabilirsiniz.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • Pul biber
  • Fesleğen
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 adet kuru soğan
  • Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü

Soğanlı tavuk göğsü tarifi Nasıl yapılır?

Kuşbaşı doğranmış tavukgöğsünü suyunu çekinceye kadar kavurun. İnce kıyılmış soğanı üzerine ekleyin. Bir su bardağı suyu ve bir yemek kaşığı salçayı üzerine ekleyin. Daha sonra istediğiniz baharatı ve tuzu ekleyin, su çekilinceye kadar pişirmeye devam edin. Afiyet olsun!