Son Güncelleme:
Kolay pişi tarifi
Farklı lezzet arayışında olanlar için, mutlaka mutfaklarında yer vermeleri gereken bir tarif kolay pişi. O kadar kolay ki hamur yoğurmakla bile uğraşmıyorsunuz, yapmanız gereken tek şey hamur parçalarını bol yağda kızartmak. "Kulağa çok iyi geliyor" diyenleri biraz aşağı alalım. İşte tarifimiz...
Yapımı için malzemeler
- 2 adet ekmek hamuru
- 1 çorba kaşığı sıvı yağ
Kızartmak için:
- Sıvı yağ
Kolay pişi tarifi Nasıl yapılır?
Fırından ekmek hamurunu alın. 1 çorba kaşığı sıvı yağla yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde, parçalar koparın. Elinizle hamuru inceltip, genişletin. Kızgın sıvı yağda önlü arkalı kızartın.