GeriHamur İşi Tarifleri Kolay pişi tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kolay pişi tarifi

Kolay pişi tarifi

Farklı lezzet arayışında olanlar için, mutlaka mutfaklarında yer vermeleri gereken bir tarif kolay pişi. O kadar kolay ki hamur yoğurmakla bile uğraşmıyorsunuz, yapmanız gereken tek şey hamur parçalarını bol yağda kızartmak. "Kulağa çok iyi geliyor" diyenleri biraz aşağı alalım. İşte tarifimiz...

  • Yağda
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 2 adet ekmek hamuru
  • 1 çorba kaşığı sıvı yağ

Kızartmak için:

  • Sıvı yağ

Kolay pişi tarifi Nasıl yapılır?

Fırından ekmek hamurunu alın. 1 çorba kaşığı sıvı yağla yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde, parçalar koparın. Elinizle hamuru inceltip, genişletin. Kızgın sıvı yağda önlü arkalı kızartın.