GeriAtıştırmalık Tarifleri Karpuzlu kanepe tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Karpuzlu kanepe tarifi

Karpuzlu kanepe tarifi

Yaz aylarında canı yemek yapmak istemeyenlerin kurtarıcısıdır karpuz-peynir-ekmek üçlüsü. Peki bu muhteşem üçlüyü daha şık bir sunumla misafirlerinize ikram etmeye ne dersiniz? Karşınızda karpuzlu kanepeler...

  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • Karpuz
  • Beyaz peynir
  • Tost ekmeği
  • Biberiye dalı

Karpuzlu kanepe tarifi Nasıl yapılır?

Dolapta beklettiğiniz soğuk karpuzu küçük küpler halinde doğrayın.

Beyaz peyniri de aynı büyüklükte küp küp doğrayın.

Tost ekmeklerini bıçak yardımıyla kare kare kesin.

Sırayla karpuz, peynir ve ekmeği üst üste koyup biberiye dallarıyla tutturun. Bekletmeden tüketin.

Dilerseniz çekirdeği alınmış zeytin de ekleyebilirsiniz.