GeriSebze Yemeği Tarifleri Karnabahar kızartması tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Karnabahar kızartması tarifi

Karnabahar kızartması tarifi

Kızartma denince akla genelde yaz sebzeleri ve yaz sofraları geliyor ancak kışın da örneğin karnabaharla enfes bir kızartma yapabilirsiniz. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis edebileceğiniz bu yemek çok pratik bir öğün olarak vazgeçilmezleriniz arasına girecek.

  • Yağda
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • Karnabahar
  • Yoğurt
  • Yumurta sarısı

Karnabahar kızartması tarifi Nasıl yapılır?

Yıkayıp temizlediğiniz karnabaharları suyunu süzmesi için kağıt havlu yardımıyla kurulayın.

Yumurta sarısını çırpın. Karnabaharları yumurta sarısına buladıktan sonra kızgın yağa atarak kızartın.