Bu tarif www.mervetigli.com yazarı Merve Tığlı Çınar'a aittir.
Son Güncelleme:
Kabak cipsi tarifi
Yoğurtla da tüketebileceğiniz enfes bir tarif!
Yapımı için malzemeler
- 1 adet orta boy kabak
- 1 yemek kaşığı toz parmesan
- ½ çay bardağı yağsız süt
- Yağlı kağıt
- İsteğe bağlı olarak seçilecek baharatlar
Kabak cipsi tarifi Nasıl yapılır?
Bir kasede istediğiniz baharatları ve toz parmesanı harmanlayın. Kabakları ince ince dilimleyin. Hazırladığınız dilimleri önce yağsız süte ardından hazırladığınız karışıma batırın. Ardından üzerine yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.