GeriPilav ve Makarna Pesto gnocchi tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pesto gnocchi tarifi

Pesto gnocchi tarifi

Kolayca hazırlayabileceğiniz en rahatlatıcı yemeklerden biri olan ev yapımı fesleğenli pesto sos ve yumuşacık gnocchi tarifi.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Yapımı için malzemeler

Malzemeler:

·         500 g gnocchi

·         2 su bardağı taze fesleğen

·         50 g taze rendelenmiş parmesan

·         1 yemek kaşığı çam fıstığı

·         1 diş sarımsak

·         80 ml su bardağı zeytinyağı

·         Yarım çay kaşığı tuz

·         Yarım çay kaşığı karabiber

Üzeri için;

·         Taze nane

Kullanılan ürünler;

·         Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti

·         Arçelik Ankastre Ocak

Pesto gnocchi tarifi Nasıl yapılır?

Tarif:

  1. Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine taze fesleğen, parmesan, çam fıstığı, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip, pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın.
  2. Ardından Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tencerede gnocchi'yi suyun üstüne çıkana kadar pişirin.
  3. Pişen gnocchileri süzün ve tekrar tencereye alın.
  4. Önceden hazırladığınız pesto sosu ekleyip iyice birbirine yedirin.
  5. Pesto gnocchiniz hazır.
  6. Üzerine taze nane serperek servis edebilirsiniz

Afiyet Olsun!

Sponsorlu İçerik.