Son Güncelleme:
Pesto gnocchi tarifi
Kolayca hazırlayabileceğiniz en rahatlatıcı yemeklerden biri olan ev yapımı fesleğenli pesto sos ve yumuşacık gnocchi tarifi.
Yapımı için malzemeler
Malzemeler:
· 500 g gnocchi
· 2 su bardağı taze fesleğen
· 50 g taze rendelenmiş parmesan
· 1 yemek kaşığı çam fıstığı
· 1 diş sarımsak
· 80 ml su bardağı zeytinyağı
· Yarım çay kaşığı tuz
· Yarım çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
· Taze nane
Kullanılan ürünler;
· Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti
· Arçelik Ankastre Ocak
Pesto gnocchi tarifi Nasıl yapılır?
Tarif:
- Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine taze fesleğen, parmesan, çam fıstığı, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip, pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın.
- Ardından Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tencerede gnocchi'yi suyun üstüne çıkana kadar pişirin.
- Pişen gnocchileri süzün ve tekrar tencereye alın.
- Önceden hazırladığınız pesto sosu ekleyip iyice birbirine yedirin.
- Pesto gnocchiniz hazır.
- Üzerine taze nane serperek servis edebilirsiniz
Afiyet Olsun!
Sponsorlu İçerik.