Zirvede tek başına

Güncelleme Tarihi:

Zirvede tek başına
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2003 11:41

Mustafa Denizli liderliğindeki Vestel Manisaspor hedefe emin adımlarla yürümeyi sürdürdü. Siyah beyazlılar, en yakın rakibi BŞB Ankaraspor ile puan farkını 4'e yükseltti.

Haberin Devamı

Lige mükemmel bir başlangıç yapan Mustafa Denizli'nin Vestel Manisaspor'u namağlup liderliğini puan farkını açarak sürdürdü. Takipçisi BŞB Ankaraspor'un puan kaybettiği haftada Göztepe deplasmanından farklı galibiyetle dönen siyah beyazlılar, kendisine en yakın rakibiyle puan farkını da 4'e çıkarmış oldu.

Vestel Manisaspor'un takipçisi ve son 4 haftanın en başarılı takımı olan BŞB Ankaraspor, Erciyesspor'a karşı sahasında beklemediği bir mağlubiyet aldı. Konuk ekip bu sonuçla zirve yarışında iddialı olduğunu da göstermiş oldu. Kayserispor, Yimpaş Yozgat'ı tek golle geçip üçüncü sıraya yükselirken, Kocaelispor fark için çıktığı Adana Demirspor karşısında beklemediği bir beraberlik aldı.

Sivasspor, sahasında ilk puan kaybıyla Karşıyaka maçında tanıştı. Sakaryaspor, ligin dibine demir atan Mersin İdman Yurdu'nu topa tutup taraftarına keyifli dakikalar yaşattı. Deplasmanda mağlubiyet almayan Türk Telekom bunu İzmir'de Altay karşısında da sürdürdü. Antalyaspor, seyircisiz oynadığı maçta Dardanelspor ile berabere kalırken, bu karşılaşmada cezalı olan teknik direktör Tarık Söyleyici'nin takımını bir apartmanın 6'ncı katından telefonla yönetmesi haftanın en ilginç olayıydı. Filelerin 30 kez sarsıldığı 7'nci hafta aynı zamanda bu sezonun en çok golünün atıldığı hafta oldu.

GOL KRALLIĞI

Haberin Devamı

7 GOL: Alp (BŞ.Ankara)

6 GOL: Mahmut (V.Manisa),

5 GOL: Ümit İnal (Altay),

4 GOL: Mehmet Şen (Ç.Dardanel), Cumhur (İzmir), Yaşar (Kocaeli)

3 GOL:  Murat Alemdar (Altay), Mustafa Kocabey (Ç.Dardanel), Alper (Kayseri), Serkan (Kayseri), Hakan (K.Erciyes), Burak (Sakarya), Nezir (V.Manisa), Mehmet Akdemir (Y.Yozgat)

CEZALILAR
KIRMIZI KART:
Tahsin (Göztepe),  SARI KART: Mehmet (Adana Demir), Cem (Karşıyaka), Umut (Türk Telekom), Cem (Y.Yozgat)


HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: HÜSEYİN HAMAMCI(K.Erciyes)

Oyunu okuma  9

Oyuncu değişikliği     8

Motivasyon  9

Takım kondisyonu 9

Teknik, taktik  9

HAFTANIN HAKEMİ: HÜSEYİN GÖÇEK(Kocaeli-Adana Demir)

Fizik kondisyon  9

Yardımcıları ile uyum 8

Oyuna motivasyonu 9

Kararlılık ve cesaret 9

Oyuna uyumu  9

Kararlarındaki doğruluk 9

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!